Unghii incarnate
+2
elena_
Ninel
6 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Unghii incarnate
Am un copil de 13 ani care are unghiile de la picioare incarnate, i-am facut tratament chirurgical, fara rezultat, i-am facut si remediul "magnetis polus australus" tot fara rezultat, are va rog cineva vreo solutie, pentru ca i-a deformat si mersul aceasta problema. Multumesc!
Ninel- Mesaje : 5
Data de inscriere : 23/01/2014
unghii incarnate
Buna poate ma puteti ajuta, prietenul nepoatei mele are probleme cu unghiile de la degetele mari de la picioare care sunt incarnate, am citit ca se poate lua magnetis polus australis, dar ce nu stiu ce dilutie ch,7,9,15?, si cate doze pe zii?, ca si informatie, este un baiat de 23 ani, sociabil, deschis, mai multe detalii daca trebuie am sa va mai scriu. Va multumesc mult
elena_- Mesaje : 127
Data de inscriere : 17/07/2014
Varsta : 51
Localizare : cluj-napoca
Re: Unghii incarnate
dilutia CH200 de 2 ori la un interval de 3-4 saptamani dupa care 1M de 1-2 ori la un interval de 4-5 saptamani.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Multumesc si va scriu detali cum incepe cu tratamentul
Buna revin cu detalii, a terminat de luat tratamentul , este foarte fericit ca este mult mai bine si a scapat de operatie(asta a fost sfatuit sa faca), unghia se poate taia usor, se poate incalta fara frica, fara dureri, este ca si cum sar retrage ungia din carne, multumim. Ce vreau sa intreb pot folosi in aceasi dilutie si la acelasi interval de timp la baietelul meu de 6ani si opt luni?
multumesc
Buna vreau sa va scriu ca sa vindecat complect cu unghiile incarnate baiatul la care am dat acest remediu homeopat Magnetis Polus Australus, nu-i vine sa creada ca a scapat de operatie, si nu au mai aparut probleme, sora baiatului este studenta la neurochirurgie nu-i vine sa creada ce bine sau retras unghiile din carne, la fel si la mine daca nu am grija sa tai la timp intra in carne de cand am luat si eu, am scapat de probleme creste unghia dar parca se ghideaza si trece pe langa pele si carne, este foarte interesant.
Seara buna si bine v-am regasit aici pe forum!
In legatura cu remediul ptr. unghii incarnate am si eu o intrebare:il poate folosi oricine , indiferent de constitutie?
. Numai bine va doresc!
In legatura cu remediul ptr. unghii incarnate am si eu o intrebare:il poate folosi oricine , indiferent de constitutie?
. Numai bine va doresc!
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
pai e remediu pt. polul sud al corpului (picioare) si nu remediu constitutional. Picioare are oricine.
scarface- Admin
Multumesc pt lamurire!
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
scarface a scris:dilutia CH200 de 2 ori la un interval de 3-4 saptamani dupa care 1M de 1-2 ori la un interval de 4-5 saptamani.
de 2 ori pe zi? sau cum se folosesc dilutiile?
tic- Mesaje : 8
Data de inscriere : 03/12/2015
unde vezi ca scrie de 2 ori pe zi ?
scarface- Admin
scarface a scris:unde vezi ca scrie de 2 ori pe zi ?
pai nu vad, de asta si intreb cum anume se administreaza (local sau oral?) si cat de des
puteti, va rog, sa-mi spuneti exact cum se face tratamentul?
multumesc
tic- Mesaje : 8
Data de inscriere : 03/12/2015
scarface a scris:dilutia CH200 de 2 ori la un interval de 3-4 saptamani dupa care 1M de 1-2 ori la un interval de 4-5 saptamani.
Dupa cum scrie Scarface mai sus, se ia oral, astfel:
- Se incepe cu o doza in dilutie CH 200, se repeta peste 3-4 saptamani tot o doza, aceeasi dilutie CH 200 ;
- se continua apoi cu o doza in dilutie 1M si peste 4-5 saptamani o alta doza 1M daca mai e cazul ...
Sper sa-ti fie de folos...
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum