Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

nas curgator

2 participanți

In jos

nas curgator Empty nas curgator

Mesaj  enache Vin Dec 20, 2013 6:32 am

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un remediu homeopat pt bebelusul meu.Am un baietel de 1 an si o luna care ii curge nasul de 3 saptamini.Ziua ii curge nasul in reprize ,are mucisorii albi dar nu aposi se tin ca albusul de ou.Noaptea doarme relativ bine adica nu se infunda dar atunci cind suge se mai inneaca ca ii vin mucii in git.La inceput am tratat- o ca pe o simpla raceala cu panadol 3 zile si picaturi de zyrtec la sfatul medicului spunind ca este ceva alergic.Dar nu se observa nici o imbunatatire a situatiei si imi este teama sa nu faca si o otita de la atitia muci.Va rog din suflet sa ma ajutati.....Am mare incredere in homeopatie in trecut am tratat dermatita atopica a baietelului cu succes.

enache

Data de inscriere : 20/12/2013

Sus In jos

nas curgator Empty Re: nas curgator

Mesaj  scarface Vin Dec 20, 2013 9:54 am

nu se poate trata asa ceva numai dupa un singur simptom.
Ce mancare si lapte mananca copilul ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  enache Vin Dec 20, 2013 12:02 pm

Copilul a supt pina la 7 si jumatate san apoi treptat a fost introdusa mancarea solida.Bea si lapte praf Nan hipoalergicfiind alergic la laptele de vaca si la orice produs lactat.La 3 luni a facut o dermatita atopica pe obraz dar care am tratat o cu succes tot homeopat.Muci la fel ca acestia a mai avut de 2 ori dar iau trecut de la zyrtec picaturi.Vaccinuri nu i am facut decit pe cele din maternitate apoi am refuzat vaccinarea.Sper ca acum v am ajutat cu mai multe informatii.....

enache

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Dec 20, 2013 12:54 pm

Si de ce trebuie sa-i dai a copil o asemena porcarie chimicala numita lapte praf ?
Mucii sunt precis de la chimicale din laptele praf.
Copii nu mai au nevoie de nici un fel de lapte dupa ce au fost intarcati, ca si orice animal. Laptele la copii numai bine nu face in ziua de azi, mai ales ca nici lapte nu se mai poate numi.
Cunosti vreun elefant, balena, gorila, maimuta, vaca, care beau lapte dupa ce au fost intarcati ?
Citeste aici, poate realizezi ce ii dai de fapt la sarmanul de copil in mod absolut inutil:
https://sanatate.catsboard.com/t44-laptele-praf-un-cocktail-toxic-cu-efecte-daunatoare

Dermatita nu a trecut de la homeopate ci de la sine fiind cauzata de lipsa de contact cu tine la aceea varsta.
Probabil l-ai culcat in patul lui, separat de tine, asa cum fac multe mame sau ceva similar legat de despartire...mai ales cea legata de suptul la san suficient.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  enache Vin Dec 20, 2013 1:23 pm

Multumesc pentru informatii nu stiam ca laptele praf este asa de toxic.Eu am vrut sa i fac bine fiind ingrijorata ca nu are din ce lua calciu suficient.In legatura cu dormitul a dormit cu mine in pat din prima saptamina .Nu a vrut sa doarna in patut tot timpul ma cauta cu minutele sa ma simta linga el.Am sa incerc sa intrerupem laptele cu toate ca am sa am ceva bataie de cap el fiind foarte mancacios si placindu i mult laptele.In legatura cu nasucul nu puteti sa ma ajutati cu nici un remediu?Macar acum de moment pina reusim sa renuntam la lapte.Va multumesc din suflet pentru sfaturile date.

enache

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Dec 20, 2013 1:35 pm

La lapte nu poti renunta subit caci atunci poate face candida bucala din cauza ca ii va lipsi. Il reduci treptat inlocuindu-l cu lapte de vaca daca nu este alergic (alergia de la lapte este cauzata de o asociatie negativa legata de privarea de lapte de san sau de lapte in general sau de silirea cuiva sa bea lapte). Il reduci oricum de maine incepand.
Cu mucii e mai greu caci sunt cateva zeci de remedii, mucii nu sunt decat un simptom si nu o boala in sine si
gasirea remediului dupa un singur simptome este doar loterie. Ii va trece de la sine cand poate corpul si nu cand vrea mama.
Cand copilul meu are muci de la o raceala nu-i dau nimic nici eu. 3 saptamani nu e mult deloc.
Redu laptele si se reduc si mucii. In multe cazuri - cu siguranta si al lui - mucii nu sunt de la raceli ci de la faptul ca sunt prea multe secretii in corp.
De indata ce cauza lor dispare . laptele praf in acest caz - dispar si secretiile si corpul nu mai trebuie sa le scoata prin nas afara.

Ceea ce vrei tu de fapt - oprirea lor - ar insemna imbolnavirea copilului.
Apuca-te si invata de pe forum Noua medicina germana caci vei avea nevoie de aceste cunostinte toata viata.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  enache Vin Dec 20, 2013 2:13 pm

Tocmai asta e problema cea mare ca el este alergic la lapte si la orice produs lactat si nu stiu cu ce pot sa il inlocuiesc si ma intreb cu disperare din ce va mai lua el calciu.El fiind alergic si la albus de ou si la peste.Daca aveti vreo idee cu ce sa il inlocuiesc v as multumii.

enache

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Dec 20, 2013 2:27 pm

Mai mai mai...
Cunosti vreun elefant, balena, gorila, maimuta, vaca, care beau lapte dupa ce au fost intarcati ?
Oare aia de unde iau "calciul ?"

Oare copilul meu care nu mai bea lapte de la 7 luni si nu mananca lactate oare de unde ia calciu ????

Redu rapid atunci laptele asta la care mai e si alergic si uita teoria cu calciul ca este o prostie.
Daca o vaca de 700 de kg nu bea deloc lapte dar da zilnic catva litri de lapte plin de calciu inseamna ca bebelusul tau de un an si ceva nu are nevoie de nici un gramutz de lapte.

Calciu este in abundenta peste tot, dar calciul din lapte nu este usor asimilat de corp oricum, deci este cel mai prost calciu.

Corpul la om, ca si cel al vacii produce singur calciu din alte elemente. La fel si gainile care produc zilnic un ou cu coaja plina de calciu. Le poti priva total de calciu si ele tot faca ouale.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum