Atacul Psi
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
Atacul Psi
E o carte scrisa de dr. Ovidiu Dragos Argeseanu.
Eu am luat cu mari rezerve afirmatiile facute despre magie neagra. Mai mult m-au interesat aspectele legate de influenta psihicului asupra fizicului. E un document care poate ajuta sa vezi altfel realitatea, sa te deschizi asupra altor posibilitati de manifestare a realitatii...
http://www.4shared.com/file/103665555/97678a60/_2__Atacul_PSI.html
Eu am luat cu mari rezerve afirmatiile facute despre magie neagra. Mai mult m-au interesat aspectele legate de influenta psihicului asupra fizicului. E un document care poate ajuta sa vezi altfel realitatea, sa te deschizi asupra altor posibilitati de manifestare a realitatii...
http://www.4shared.com/file/103665555/97678a60/_2__Atacul_PSI.html
zaraza26- Mesaje : 19
Data de inscriere : 07/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
raspuns
Magia neagra exista. Am fost la o manastire la un Sf. Maslu si am avut o experienta groaznica. Am vazut o femeie tanara de vreo 20 si ceva, care cantarea 40 kg si pe care 5 barbati zdraveni, nu reuseau sa o tina .
stelutademare- Mesaje : 67
Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 52
Localizare : Birmngham-England
Re: Atacul Psi
stelutademare a scris:Magia neagra exista. Am fost la o manastire la un Sf. Maslu si am avut o experienta groaznica. Am vazut o femeie tanara de vreo 20 si ceva, care cantarea 40 kg si pe care 5 barbati zdraveni, nu reuseau sa o tina .
N-am spus ca nu exista. Exista orice in care avem credinta. Asta ar trebui s-o afle si ateii. Credinta, de orice fel, e cea care ne pune in miscare. Cand un om crede in ceva cu tarie, se poate vindeca si/sau poate realiza ceva in viata.
zaraza26- Mesaje : 19
Data de inscriere : 07/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum