Numarul 11 in fotbal
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Arta, filme, cultura, lucruri intersante
Pagina 1 din 1
Numarul 11 in fotbal
http://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-satanica-din-spatele-campaniei-publicitare-samsung-privind-oamenii-misteriosi-numarul-malefic-11-si-simbolurile-oculte-ale-soarelui-negru-semilunii-si-literei-v/#comment-92856
Mi-a atras atentia acest articol ,mai ales ca niciodata nu am inteles de ce se agita atat lumea cu fotbalul ,n-au nimic de castigat dar urla ca nebunii si traiesc acest sport ca si cum parca firul vietii lor ar depinde de un scor.De ce nu sunt fanatici din astia la atletism,tenis,inot,etc?
Culmea culmilor in fotbal am vazut-o la Discovery:o familie de irlandezi sot-sotie si un copil,el un modest muncitor si ea fara servici au facut un credit cu garantie ipotecara! de 10 000 de lire ca el sa doneze echipei locale de fotbal .Numai ceva malefic ii poate atrage pe atatia pe stadioane si poate acest nr 11 isi are rolul sau.
Mi-a atras atentia acest articol ,mai ales ca niciodata nu am inteles de ce se agita atat lumea cu fotbalul ,n-au nimic de castigat dar urla ca nebunii si traiesc acest sport ca si cum parca firul vietii lor ar depinde de un scor.De ce nu sunt fanatici din astia la atletism,tenis,inot,etc?
Culmea culmilor in fotbal am vazut-o la Discovery:o familie de irlandezi sot-sotie si un copil,el un modest muncitor si ea fara servici au facut un credit cu garantie ipotecara! de 10 000 de lire ca el sa doneze echipei locale de fotbal .Numai ceva malefic ii poate atrage pe atatia pe stadioane si poate acest nr 11 isi are rolul sau.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Re: Numarul 11 in fotbal
Pe teren se afla 11 + 1 + 11 oameni = 23. Un alt numar "magic"
Suma la numerele de la ruleta este 666.
Suma la numerele de la ruleta este 666.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Fotbal diferit
» Boenninhausen despre numarul de granule folosite
» In Marea Britanie s-a dublat numarul de antipresivele prescrise
» Numarul de morti de la Colectiv manipulat inca din primul minut
» Boenninhausen despre numarul de granule folosite
» In Marea Britanie s-a dublat numarul de antipresivele prescrise
» Numarul de morti de la Colectiv manipulat inca din primul minut
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Arta, filme, cultura, lucruri intersante
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum