Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun?

+3
Mariana Dobra
scarface
miliana
7 participanți

In jos

Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun? Empty Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun?

Mesaj  miliana Joi Oct 31, 2013 6:29 am

Intr-un mod destul de asemanator cu homeopatia care a stabilit tipurile constitutionale, astrologia ataseaza fiecarei zodii un tip de personalitate, creionand un fel de macheta, in care mai in gluma, mai in serios, multi dintre noi am incercat sa ne regasim...
Credeti ca s-ar putea sa existe o legatura intre tipurile constitutionale si apartenenta la o anumita zodie, adica data de nastere?
Cred ca ar fi interesant daca cei care au reusit sa stabileasca cu un homeopat, care este tipul lor constitutional, ar posta mai jos si care este zodia lor...poate reusim sa observam vreo corespondenta...sau dimpotriva, ca nu exista niciuna...
Poate ca aceasta ipoteza a fost verificata deja...daca stiti mai multe m-as bucura sa postati...
Eu sunt Natrium Muriaticum - Pesti
Copilul meu este Pulsatila - Varsator

miliana

Data de inscriere : 24/08/2013

Sus In jos

Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun? Empty Re: Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun?

Mesaj  scarface Joi Oct 31, 2013 7:29 am

Sunt 2 sisteme diferite. Uneori exista potriveli, adica
unele remedii au tendinta de a fi mai des intr-un anumit zodiac. Insa cum nu sunt numai 12 tipuri de oameni, ci mii de tipuri, tot asa si cu remediile potrivite.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun? Empty remediu constitutional si zodie

Mesaj  Mariana Dobra Joi Oct 31, 2013 8:48 am

eu sunt pullsatila si zodia mea este balanta

Mariana Dobra

Data de inscriere : 08/12/2011
Varsta : 67

Sus In jos

Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun? Empty Re: Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun?

Mesaj  DanC Vin Noi 01, 2013 9:34 am

eu nu ma pricep absolut deloc la zodii.Intrebarea mea ar fi (pt cei ce cunosc si cred in zodii), care ar fi cartea principala ,ca sa zic asa,dupa care sa studiem zodiile?ca la TV zic ca "scorpionii primesc azi bani de la sef "si unii scorpioni sunt la puscarie de exemplu Smile 
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  miliana Mar Noi 05, 2013 3:09 am

Multumesc celor care au raspuns...recunosc ca mi se parea interesant sa putem verifica aceasta ipoteza...

Se pare ca au mai fost si altii interesati de acest subiect, pentru ca exista numeroase postari pe net despre legatura intre Karma si data nasterii, precum si intre karma si homeopatie.
Foarte interesanta mi s-a parut teoria dr. Tinus Smits care le cuprinde pe toate...
http://www.centrulnatura.ro/strategie-tratament/

Cat despre astrologie...este o stiinta care are o vechime de mii de ani...si eu cred ca nu trebuie confundata cu comercialul horoscop
Cred ca suntem influentati unii de altii, prin tot ce suntem, facem si gandim...si mi se pare foarte posibil sa fim influentati de vibratia energetica a fiecarui element din jurul nostru, viu sau neviu...de ce nu? influentati de colosala energetica a astrelor...

miliana

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Noi 05, 2013 3:43 am

Nu are nici o valoare astrologia in homeopatie. Doar daca nu ai ce faci si vrei sa pierzi timpul.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  sunflower Mar Noi 05, 2013 3:56 am

scarface a scris:Nu are nici o valoare astrologia in homeopatie. Doar daca nu ai ce faci si vrei sa pierzi timpul.
Are legatura. Am sa caut cartea in care am citit recent despre aceasta legatura si iti voi cita fragmentul.

Vezi si aici: http://homeopathicelements.wordpress.com/elements/

sunflower
sunflower

Data de inscriere : 13/09/2013

Sus In jos

Mesaj  sunflower Mar Noi 05, 2013 4:16 am

Un fel de contra-exemplu:

http://luptapentruortodoxie.blogspot.ro/2011/05/homeopatia-o-noua-inselare.html

Cititi si finalul:

Eu as fi de acord mai degraba cu un botanist, cu un om de stiinta. Dar exista si multi escroci. Unul spune ca poate cunoaste toate bolile numai privind in ochii celui bolnav. Sunt si eu de acord ca unele boli se pot depista in felul acesta, dar cum va cunoaste acela inima privind in ochi. Altul spune ca prin ureche poate vindeca toate bolile. Baga in ea niste ace. Prostii. Acestia sunt niste escroci. Este nevoie de discernamant in toate acestea.

- Adica, Parinte Paisie, sa nu facem tratamente homeopate la copil?

- Nu, nu este un lucru in care sa ai incredere.

As zice mai degraba ca e ignoranţă sa afirmi asa ceva.
sunflower
sunflower

Data de inscriere : 13/09/2013

Sus In jos

Mesaj  calina Mar Noi 05, 2013 5:32 am

http://www.centrulnatura.ro/strategie-tratament/

interesant articolul, parca e raspunsul multor afectiuni ale unora dintre noi, ce parere au cei care stiu mai multa homeopatie??
calina
calina

Data de inscriere : 27/03/2013

Sus In jos

Homeopatie/astrologie... oare au ceva in comun? Empty Frumoaselor , lasati minciunile astea!

Mesaj  DorinStepan Mar Noi 05, 2013 7:21 am

Hei, ma faceti praf !  
Daca nu as fi bolnav si dependent de Lycopodium Clavatum, mai ca nici nu mi-ar pasa de nici un tratament confused 
Pana la urma o sa gasesc eu , daca tot caut, un mijloc sa ma fac bine.
Sa ma ierte doamnele si domnisoarele : cine se uita la horoscop, stimate si iubite frumoase? Cine le baga in seama pe ghicitoresele alea vrajitoroaie de la TV-uri care nu stiu nici ele ce sa mai minta zilnic, ca de-aia sunt platite . Astrologia o fi fost acum cateva secole bune considerata stiinta. In prezent nu mai este decat o relicva a ignorantei si un mijloc de a scoate bani de la naive, cu astrogramele si cu data cand o sa intalnesti un patron bogat care sa te ia de nevasta. Uite-asa  cu gandurile scufundate in horoscoape si astrograme , frumoasele noastre nici nu mai vad pe  tanarul de treaba cu care ar face o casnicie sanatoasa. Parerea mea...
DorinStepan
DorinStepan

Data de inscriere : 01/11/2013

Sus In jos

Mesaj  miliana Mar Noi 05, 2013 7:34 am

Sa fie oare o coincidenta sau exista o legatura si intre cele sapte chakre energetice ale corpului uman si remediile ,,universale" propuse de dr. Tinus Smits...poate stie cineva mai multe despre simptomele date de dezechilibrul la nivelul centrilor energetici si poate face o paralela

miliana

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum