Premiul nobel pt Particula lui Dumnezeu
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Premiul nobel pt Particula lui Dumnezeu
Cumva trebuiau justificati si recompensati cel putin la suprafata atatea miliarde de dolari aruncate pe apa sambetei si pt nimic de fapt.
P.S.: declar aici in exclusivitate ca sunt primul din lume care a intuit ca bozonii Higgs sunt alcatuiti din ALTE particule si mai mici,intitulate (de mine) Particula Danc
http://www.zf.ro/business-international/britanicul-care-a-intuit-particula-lui-dumnezeu-a-primit-nobel-ul-pentru-fizica-alaturi-de-un-coleg-belgian-11478401
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Viata de dincolo exista!
Mai sunt si cercetatori care isi merita banii...
Pe neurologul Bogdan F am avut ocazia sa-l cunosc...si va pot spune ca nu e deloc intamplator ca i-au fost revelate aceste taine
http://jurnalspiritual.eu/un-clujean-a-descoperit-o-noua-stare-a-creierului/
Pe neurologul Bogdan F am avut ocazia sa-l cunosc...si va pot spune ca nu e deloc intamplator ca i-au fost revelate aceste taine
http://jurnalspiritual.eu/un-clujean-a-descoperit-o-noua-stare-a-creierului/
miliana- Mesaje : 35
Data de inscriere : 24/08/2013
Re: Premiul nobel pt Particula lui Dumnezeu
Aproape toate descoperirile in neurologoie sunt folosite impotriva omenirii.
Ori prin medicamente care oricum nu ajuta, ori prin droguri sau metode care sunt folosite sa faca rau sau sa manipuleze.
“Am ales neurologia pentru că e matematică." - creierul nu poate sa gandeasca deloc. Numai sufletul gandeste.
Aproapte tot ce cred neurologii despre creier este gresit.
"Cercetările asupra pacienţilor în comă au dus şi la descoperirea care poate revoluţiona ceea ce se cunoaşte despre creier. Mai exact, a scos la iveală că în creierul unor pacienţi în comă, în anumite condiţii se înregistrează o activitate despre care nu se ştia până acum."
Si cu ce ne ajuta asta, avand in vedere ca la coma sufletul e oricum plecat cap pe 90% din corp si deci este o stare deosebita ?
Ori prin medicamente care oricum nu ajuta, ori prin droguri sau metode care sunt folosite sa faca rau sau sa manipuleze.
“Am ales neurologia pentru că e matematică." - creierul nu poate sa gandeasca deloc. Numai sufletul gandeste.
Aproapte tot ce cred neurologii despre creier este gresit.
"Cercetările asupra pacienţilor în comă au dus şi la descoperirea care poate revoluţiona ceea ce se cunoaşte despre creier. Mai exact, a scos la iveală că în creierul unor pacienţi în comă, în anumite condiţii se înregistrează o activitate despre care nu se ştia până acum."
Si cu ce ne ajuta asta, avand in vedere ca la coma sufletul e oricum plecat cap pe 90% din corp si deci este o stare deosebita ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Premiul Nobel sponzorizat de industria farmaceutica si de armament
» Luc Montagnier, Nobel Prize Winner, Takes Homeopathy Seriously
» Dumnezeu nu ne lasa!
» Dumnezeu si Holocaustul
» Vindecarea cu Dumnezeu
» Luc Montagnier, Nobel Prize Winner, Takes Homeopathy Seriously
» Dumnezeu nu ne lasa!
» Dumnezeu si Holocaustul
» Vindecarea cu Dumnezeu
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|