Ce se intampla cu Soarele?
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Ce se intampla cu Soarele?
Acum 2 zile am fost o tura de bicicleta de vreo 80 km,cateva ore a durat dar si eu si nevasta-mea ne-am"ars" pe brate si fata de la Soare si nu e nici luna Mai!.Eu nu stiu ce sa mai zic dar probabil ca va amintiti cei de varsta medie cum mai demult era o adevarata intrecere ca mergi pe litoral si vii bronzat si nu de putine ori in special fetele veneau nemultumite ca bronzul nu era destul.Acum de ceva vreme, iesi cateva ore si te prajesti.Nu pot fi decat 2 explicatii:Soare mai puternic sau oameni(desi aceeasi subiecti) mai sensibili pe timp ce trece.Ce parere aveti?
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Re: Ce se intampla cu Soarele?
Eu cred ca activitatea soarelui s-a intensificat pentru a contribui la accelerarea procesului de spiritualizare al planetei prin care trecem. Si distanta fata de pamant e diferita, orbita difera de la an la an dar nu stiu care e distanta acum si in ce masura influnteaza :-). Mie mi se pare ca si luminozitatea e mai mare.
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Subiecte similare
» Ce se intampla cu copii dupa ce mor trupeste
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
» Intrebari nostime/ciudate/absurde/rare dintr-un forum medical
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum