Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

astigmatism copil 8ani

2 participanți

In jos

astigmatism copil 8ani Empty astigmatism copil 8ani

Mesaj  alexiaiuli Mar Mar 26, 2013 1:06 am

Buna, se poate corecta homeopatic astigmatismul la copii?Am fost cu bebelina la un centru de optica si la niste masuratori initiale cu acel aparat mi-a dat +1.00 la un ochi si -3,20 la celalalt.Am o programare la oftalmo dar nu ma grabesc sa ii pun ochelari pentru ca din pacate interesul este vanzarea ochelarilor si nu remedierea defectului de vedere.Bebelina acuza doar dureri de ochi din cand in cand si i se dilata pupilele cam mult dupa parerea mea.Am mai aflat ca acest viciu de refractie apare ca urmare a aportului redus de vitamina c din alimentatie.Scarface, te rog ce parere ai?
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

astigmatism copil 8ani Empty Re: astigmatism copil 8ani

Mesaj  scarface Mar Mar 26, 2013 2:03 am

Ca de obicei lumea si medicina crede ca bolile sunt cauzate de lipsa de vitamine. Nu exista insa
in ziua de azi nici o boala cauzata de lipsa unei vitamine, cel mult lipsa ei din sange sau corp este doar urmarea unei dereglari sau boli dar nu din lipsa din alimantatie.

Adica daca cineva este bolnav se poate constata lipsa la ceva in sange...insa asta nu este echivalentul "lipsa din alimentatie este cauza bolii."

Cauza si urmarea ei sunt doua lucruri complet diferite.

Boala asta poate avea cauze diverse, insa in nici un caz "lipsa de vitamine".
Mergi cu bebele la un medic homeopat din cei recomandati de mine aici pe forum la rubrica homeopatie.

Homeopatia poate ajuta la astigmatism si ajuta des. Totul depinde de medic.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum