Nu-mi place mancarea desi nici nu a gustat
3 participanți
Pagina 1 din 1
Nu-mi place mancarea desi nici nu a gustat
Buna seara,
Am un pui de 2 ani jumatate are 12,8 kg(pediatrul spune ca e ok greutatea) si pe zi ce trece refuza mancarea si mai mult de ex azi a mancat toata ziua 3 bucatele de brinza (cam cat un deget era o bucata), 70g iaurt, 200ml lapte.Orice altceva am incercat sa-i dau mi-a zis ca nu-i place desi nu gusta. Sau cand vede ca e masa gata incepe...mi-e nu imi e foame sau eu nu mananc.
Din momentul in care am inceput gradinita a refuzat felul doi si acasa si la gradi, dupa care a inceput sa vrea numai zeama din supa,ciorba acasa...la gradi mincam cu paine un castron de ciorba...De pe la un an jumate am observat ca daca nu-i place cum arata mancarea nu gusta.Are mancari care le-a gustat si nu i-au placut dar sunt ffff multe pe care nu am reusit sa-l conving sa guste
Precizez ca are o lipsa de smalt si destul de des face cate o gingivita...drept urmare si eu am tot incercat sa-i dau mai moale, bucatele mai mici.
Ma gandesc sa imi fac o programare la psiholog eu,poate modul in care il hranesc nu-i bun sau poate trebuie sa procedez altfel.
Am citit articole care spun ca poate fi un dezechilibru intre cupru si zinc...
Ce imi recomandati?
Am un pui de 2 ani jumatate are 12,8 kg(pediatrul spune ca e ok greutatea) si pe zi ce trece refuza mancarea si mai mult de ex azi a mancat toata ziua 3 bucatele de brinza (cam cat un deget era o bucata), 70g iaurt, 200ml lapte.Orice altceva am incercat sa-i dau mi-a zis ca nu-i place desi nu gusta. Sau cand vede ca e masa gata incepe...mi-e nu imi e foame sau eu nu mananc.
Din momentul in care am inceput gradinita a refuzat felul doi si acasa si la gradi, dupa care a inceput sa vrea numai zeama din supa,ciorba acasa...la gradi mincam cu paine un castron de ciorba...De pe la un an jumate am observat ca daca nu-i place cum arata mancarea nu gusta.Are mancari care le-a gustat si nu i-au placut dar sunt ffff multe pe care nu am reusit sa-l conving sa guste
Precizez ca are o lipsa de smalt si destul de des face cate o gingivita...drept urmare si eu am tot incercat sa-i dau mai moale, bucatele mai mici.
Ma gandesc sa imi fac o programare la psiholog eu,poate modul in care il hranesc nu-i bun sau poate trebuie sa procedez altfel.
Am citit articole care spun ca poate fi un dezechilibru intre cupru si zinc...
Ce imi recomandati?
vioi- Mesaje : 6
Data de inscriere : 21/02/2013
Re: Nu-mi place mancarea desi nici nu a gustat
se poate incerca in acest caz Vanilla planifolia CH30 (facut cu eticheta caci nu se poate cumpara in tara ) , o doza la un interval 2-3 zile de 3-4 ori si vazut daca schimba ceva.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
multumescscarface a scris:se poate incerca in acest caz Vanilla planifolia CH30 (facut cu eticheta caci nu se poate cumpara in tara ) , o doza la un interval 2-3 zile de 3-4 ori si vazut daca schimba ceva.
scarface a scris:se poate incerca in acest caz Vanilla planifolia CH30 (facut cu eticheta caci nu se poate cumpara in tara ) , o doza la un interval 2-3 zile de 3-4 ori si vazut daca schimba ceva.
buna seara,
imi cer scuze daca deranjez, dar mai am nevoie de ajutorul dvs, nu am reusit sa ma lamuresc cum prepar Vanilla planifolia CH30(care este procedeul exact si daca din cantitatea pe care o prepar ii dau cele 3-4 zile sau pt fiecare zi ii prepar alta solutie?)
o seara placuta!
procedeul este descris albastru inchis pe un fond albastru deschis , in scris, aici pe forum...
e atat de simplu incat nu necesita explicatii suplimentare.
e atat de simplu incat nu necesita explicatii suplimentare.
scarface- Admin
Buna,
Poti citi aici:
https://sanatate.catsboard.com/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban
Sanatate!
corix- Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 55
Localizare : craiova
multumesc....am gasit
La lipsa de smalt remediul este Calcarea fluorata CH5 zilnic o data timp de cateva saptamani (3-4)
scarface- Admin
Subiecte similare
» Ca sa practici in spitale nu iti trebuie nici facultate si nici diploma
» Cum vi se pare noul forum ?
» O stire mai veche, desi nu actuala tot atat de macabra: eutanasia copiilor
» ati fost la vot?
» TRUFIEI II PLACE SA-I INVETE PE ALTII
» Cum vi se pare noul forum ?
» O stire mai veche, desi nu actuala tot atat de macabra: eutanasia copiilor
» ati fost la vot?
» TRUFIEI II PLACE SA-I INVETE PE ALTII