Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Incepator ajutor pt ORL

2 participanți

In jos

Incepator ajutor pt ORL Empty Incepator ajutor pt ORL

Mesaj  corina_2k1us Lun Feb 11, 2013 11:04 am

Buna seara d-le Scarface,
Ma numesc Corina si as avea nevoie de ajutorul tau. Am o fetita de 8 ani si jumatate, careia ii curge nasul din luna decembrie. De la varsta de 3 ani o tratez la medicul homeopat, numai cu homeopate si gemoderivate. Acum vreo doi ani, medicul i-a gasit remediul de constitutie, fiind o calcarea si anul acesta ia calc phosph 10m, alternat cu carcinozinum 10m 5 pic lunea.
Pe la inceputul lunii octombrie am dus-o la inot (desi stiam ca este alergica la clorul din piscina), dar medicul mi-a dat o solutie LUGOL din care ii puneam o picatura pe mana pt a scoate clorul din corp. Totusi a facut acidoza, am tinut-o acasa si mi-a fost prescris muraticum acidum 9ch. Am mai incercat sa o duc la inot si de data asta ii dadeam cu acea solutie cand iesea din bazin, iar muraticum acid. 9ch ii dadeam la inceputul si la sf orei de inot. De la sf lunii noiembrie a urmat urmatoarele tratamente:
-pe 22.11.2012 Muraticum acid 9ch si calc. phosh. 9ch (diagnostic acidoza de la inot) (control dr homeopat)
- dupa 7 zile am inceput calc phoshp 10M alternativ cu carcinoz. 10M (a fost bine vreo saptamana)
- intre timp a inceput cu o tuse seaca si agresiva, care nu a raspuns la polygema, dar care s-a oprit dupa o sticla de sirop de ridiche neagra
- pe 18.12.2012 antim crud 15ch, castan comestibil si castan salbatic timp de 10 zile (control dr. homeopat)
- pe 4.01.2013 Cand am terminat acest ultim tratament avea mucii verde inchis, foarte vascosi, legati, ca niste boabe de fasole si am inceput sa-i dau corallium rub. 7ch. Apoi mucii s-au facut usor verzui si se"intindeau". Nu avea cruste in nas, dar mucoasa ei era foarte rosie, iritata. Asfel medicul i-a prescris Kali bichromicum 7CH, 3 granule de 3 ori pe zi, 7 zile.(prin e-mail)
- 16.01.2013 Am fost la munte, unde a inceput iar sa tuseasca si in continuare avea muci de culoare verde deschis si multi, incepuse sa si raguseasca, medicul i-a prescrisMuriaticum acidum 9CH, 3 granule de 3 ori pe zi, 7 zile. (prin e-mail)
- 22.01.2013 (control dr. homeopat) primeste polygema imunitate 2ml dim si seara (10 zile) si am continuat cu muraticum acid 9 ch 3 gr dim si seara ( a facut cam o luna din muraticum).
- 01.02.2013 ii trimit dr.-ului homeopat e-mail si-i spun ca doarme cu gurita deschisa, dimineata este foarte infundata, are tuse seaca(foarte agresiva si continua) si secretii verzui (se tot apasa pe nas, pe os) si imi spunea ca o ustura gatul, imi spune sa continui si sa am rabdare.
- in prezent dupa vreo doua sticle sirop care nu au avut efect, tusea s-a calmat cu ceai din frunze de ceapa, indulcit cu miere. Mai tuseste uscat, mai ales dimineata, dar este infundata, si cand poate sufla nasul secretiile sunt verzi, legate, abundente si se intind. In fiecare seara ii pun ser in nas. Acum termin un sirop pt imunitate (soc si echinaceea).

Va multumesc anticipat,
Corina

corina_2k1us

Data de inscriere : 22/04/2012

Sus In jos

Incepator ajutor pt ORL Empty Re: Incepator ajutor pt ORL

Mesaj  scarface Lun Feb 11, 2013 11:11 am

In orice caz prescrierile sunt, daca te iei dupa simptome, potrivite, deci medicul pare sa stie ce face.

Sa inteleg ca remediul constitutional este Calc. phos ?

Nu inteleg insa pt. ce ai dus-o la medic initial acum 3 ani si daca motivul pt. care ai dus-o a disparut dupa 3 ani de tratamente.
Si nici nu inteleg pt. ce ai nevoie de ajutorul meu.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Incepator ajutor pt ORL Empty Incepator ORL

Mesaj  corina_2k1us Lun Feb 11, 2013 10:45 pm

Da, remediul constitutional este calc. phosp. Initial am mers la medicul homeopat deoarece pediatrul pe care il aveam, dupa varsta de 1an, ii prescria aproape lunar antibiotic. Fiind primul copil, eu fiind destul de tanara si fara experienta, chemam pediatrul pentru orice secretie, stranul, bubita, etc. Mai ales ca ma sfatuise ca in primul an este nevoie sa o vada in fiecare luna, iar in al doilea an de viata la 2-3 luni. Asa ca initial am dus-o pt sistemul imunitar si deci infectiile din zona Orl, situatie care s-a imunatatit foarte mult cand am scos din alimentatie lactatele de vaca. Nu ma intelegeti gresit, am incredere in medicul homeopat care o trateaza si imi cer scuze daca am dat impresia ca vreau sa merg pe mai multe fronturi. Problema mea este ca nu o pot duce la doctor de cate ori se imbolnaveste, programul fiind luni si miercuri si ca un facut "boala apare" la sf saptamanii. Nici prin e-mail nu pot comunica tot timpul, d- na dr. fiind de multe ori plecata la diferite cursuri. Deci, problema in care v- am solicitat ajutorul sunt mucii care nu se mai termina ( de aproape 3 luni), tusea seaca si iritanta care se opreste pt perioade scurte de timp. Teama mea este deoarece ea la 5 ani a fost operata de polipi si timpanotomie si mi s-a spus ca nu trebuie sa-i curga nasul, mai ales ca ea nu prea sufla nasul daca nu o trimit eu ( ii este teama caci a avut o perioada cand ii curgea sange, se zganderise si foarte greu s-a vindecat), iar in ultimul timp doarme cu gurita deschisa. (Va multumesc, Corina)

corina_2k1us

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Feb 12, 2013 12:57 pm

Buna, am vazut ce ai scris, nu trebuie sa postezi acum 10 mesaje identice.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Feb 12, 2013 1:10 pm

Cu siguranta ca Calc. phos nu face nimic la aceasta raceala cronica (dilutia e oricum exagerat de inalta),
polipii au recidivat (cel putin dau simptome clare) si cauza pt. care au aparut inca nu a disparut in ciuda remediilor.
Deci tratamentul acelui medic nu este potrivit copilului.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  corina_2k1us Lun Mar 25, 2013 1:08 pm

Buna seara,
Am citit acum o postare de-a dvs. despre singulaire. Pana sa descoper homeopatia, fusesem cu fata mea si la alergolog care binenteles i-a prescris singulaire, aerius si nasonex timp de 6 luni(cat lua tratamentul era ok cum il intrerupea incepeau problemele). Apoi m-a sfatuit sa-i cumpar un fel de vaccin sublingual, ce se administra timp de vreo 4 ani si era in jur de vreo 2000euro/luna, pt desensibilizare la praful de casa si acarieni. Si asa am ajuns la homeopat care i- a tratat problema cu muguri de brad in 2 luni. Credeti ca se pot manifesta efecte secundare dupa atata timp (5 ani). Mentionez ca medicul homeopat la care o mai duc i- a dat niste picaturi pt detoxifiere la vaccinuri ( cele de pana la 2 ani din pacate i le-am facut) si altele pt detoxifiere la antibioticile pe care i le-am dat!!

corina_2k1us

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum