Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Human Body pushing the limits

In jos

Human Body pushing the limits Empty Human Body pushing the limits

Mesaj  DanC Vin Feb 01, 2013 2:30 am

DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Human Body pushing the limits Empty Re: Human Body pushing the limits

Mesaj  DanC Vin Feb 01, 2013 2:41 am

Subliniez 2 lucruri din videoclipurile de mai sus:

1.este adevarat ca aptitudinile se consolideaza in timpul somnului.Asa am fost cand am invatat prima data sa merg cu motocicleta.Cand luam curbe in viteza aveam impresia ca acum-acum ma urc pe masina care venea din sens opus.Dupa cateva seri dormite constatam ca eram tot mai"bun" fara sa fi exersat ceva intre timp

2.corpul uman este extrem de rezistent (vedeti comparatia cartilajelor mult mai puternice decat betonul),doctorii vorbesc prostii cand spun ca sportul distruge articulatiile si oasele.Exista multi sustinatori vehementi ai acestei teorii care daca ar fi dupa ei ar trebui sa umblam in scaune cu rotile sa nu ne uzam genunchii.Doar cartlajele si oasele bolnave se distrug in sensul de uzura,cu sau fara sport.Chiar poti sa ridici orice greutate cat de mare atata vreme cat respecti regulile exercitiului in sine-fara balansuri,devieri de la axa corpului,etc in functie de ce faci.Daca faci totul corect,corpul nu te lasa sa-ti depasesti limita!
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum