metoda cu pixul si hartia functioneaza excelent !!!
2 participanți
metoda cu pixul si hartia functioneaza excelent !!!
Dragelor si dragilor, am avut o criza de guta si am luat de pe site de la scarface=leacuri.net un remediu pt guta care am crezut eu ca se potriveste...benzoicum acidum ch 15 am pus eticheta sub pahar si dupa 30-40 de minute am baut 5 guri seara...ma durea sternul foarte rau...am dormit si azi dimineata cand m-am trezit...surprizaaaaaa...nu mai aveam durere deloc in stern...asa ca functioneaza siguuuuuur !!! Merci Scarface pentru munca ta minunata !!! apropo pentru un cos mare care reapare ritmic la o cunostinta de a mea ce ii recomanzi homeopatic??/ numai bine tuturor si tie Scarface in mod special succes in homeopatie, heliopatie, orgon si toate cele bune !!!
Re: metoda cu pixul si hartia functioneaza excelent !!!
Ma bucur ca te-ai ajutat singura. Insa cu cosul e mai complicat. Unde apare, cand apare, la ce tip de persoana si cu ce tip de probleme sufletesti ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Important ! Cum sa-ti faci un remediu homeopat prin intermediul ... gandului !
» Prescrierea pe esenta - o noua metoda homeopata
» Remediile florale Bach - o homeopatie simpla si bazata pe substante exclusiv pozitive
» Referat excelent despre idiotenia si minciunile teoriei evolutiei (engleza)
» metoda cu eticheta
» Prescrierea pe esenta - o noua metoda homeopata
» Remediile florale Bach - o homeopatie simpla si bazata pe substante exclusiv pozitive
» Referat excelent despre idiotenia si minciunile teoriei evolutiei (engleza)
» metoda cu eticheta
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|