femeia
+4
corinaandra
DanC
scarface
flor80
8 participanți
Pagina 1 din 1
femeia
Nu inteleg de ce considera biserica ca femeia la cilclu este o fiinta murdara.
flor80- Mesaje : 39
Data de inscriere : 21/05/2012
Re: femeia
Depinde ce intelegi prin biserica !
1. Biserica = preotii, oamenii
2 Biserica, cea adevarata = Dumnezeu
Nu stiu inca daca Moise a primit de la Dzeu aceasta recomandare sau e doar inventia oamenilor insa sangele eliminat de femei la menstruatie contine si toxine si anumite substante care au influenta spirituala si este posibil ca din cauza asta sa fie asa. Dar nu e vorba de a fi "murdare" ci doar de un efect energetic, invizibil pt. rational.
Daca e doar inventia oamenilor nu trebuie sa te miri: rugatul la icoane, la sfinti, divinizarea Mariei, citirea acatistelor, spovedania, maslul, botezul, autonumirea preotilor ca uneltele lui Dzeu, faptul ca Petru a stat in Roma si a infiintat acolo Biserica , declararea a oamnilor ca fiind sfinti , inchizitia, si inca multe alte "minunatii" sunt tot inventiile oamenilor din "biserica."
Omul mereu greseste, mai ales cel ce se crede unealta directa si nemijlocita a lui Dzeu.
1. Biserica = preotii, oamenii
2 Biserica, cea adevarata = Dumnezeu
Nu stiu inca daca Moise a primit de la Dzeu aceasta recomandare sau e doar inventia oamenilor insa sangele eliminat de femei la menstruatie contine si toxine si anumite substante care au influenta spirituala si este posibil ca din cauza asta sa fie asa. Dar nu e vorba de a fi "murdare" ci doar de un efect energetic, invizibil pt. rational.
Daca e doar inventia oamenilor nu trebuie sa te miri: rugatul la icoane, la sfinti, divinizarea Mariei, citirea acatistelor, spovedania, maslul, botezul, autonumirea preotilor ca uneltele lui Dzeu, faptul ca Petru a stat in Roma si a infiintat acolo Biserica , declararea a oamnilor ca fiind sfinti , inchizitia, si inca multe alte "minunatii" sunt tot inventiile oamenilor din "biserica."
Omul mereu greseste, mai ales cel ce se crede unealta directa si nemijlocita a lui Dzeu.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Mar Mai 26, 2015 7:35 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Este legat de interpretare si de la preot la preot, iar parerile sunt impartite.In Vechiul Testament se spune ca este sustinuta ideea,dar nu si in Noul Testament.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
re:
eu cred ca vine de la faptul ca mai demult, femeile nu puteau folosi mijloace moderne de a nu se murdari in timpul ciclului si daca intrau in biserici riscau sa murdareasca de sange locurile prin care treceau.... deci legat de curatenie in acest sens cred ca este...
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Din cate stiu multe femei inca mai leaga cu sange provenit din menstruatie barbati ce "tre`" sa fie "orbiti" doar de ele. Sunt mai multe detalii dar nu voi detalia, oricum in mare asta imi amintesc ca se face/facea cu acest sange.
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Doamne fereste Cristian,cum poti sa crezi asa ceva,sau poate nu.Mai mare succes ar avea daca l-ar lega de un copac Dar si daca scapa si o prinde
raluca- Mesaje : 29
Data de inscriere : 15/04/2010
Raluca, lucrurile stau cam asa : dupa revolutie in nebunia de carti socante aparute pe ici pe colo, au existat la un moment, cumva scapate din "context" cateva aparitii despre vrajitorie tiganeasca si nu numai. Am avut ocazia sa pun mana pe acele carti iar initial nu am crezut, cu timpul insa m-am informat mai in detaliu iar in momentul de fata, Da, cred cu tarie in anumite "trucuri" energetice facute de femei, caci ele detin suprematia pe linia de vrajitorie neagra dupa a mea parere datorita faptul ca "stocarea" de energie grea se face altfel prin insusi natura orgasmului pana la urma. De aceea nici n-am vrut sa detaliez exact cum se face cu sangele provenit din menstruatie pt a lega caci nu vad rostu` pe acest forum. Dar nah n-am zis ca oricine poate fi legat, insa exista tinte oricand.
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
S-a postat aici pe forum un interviu cu Valentina Garlea care are capacitatea de clarviziune si vede dincolo de materie si s-a discutat acolo ceva despre acest subiect.
Redau din ceea ce zice Valentina:
-cand femeia e pe ciclu aura e foarte urata, de acea nu i se va saruta mana fiindca se preia direct energia negativa.
"Acea persoana care a pupat mana persoanei pe ciclu se duce nauca si umbla ca beat"
Redau din ceea ce zice Valentina:
-cand femeia e pe ciclu aura e foarte urata, de acea nu i se va saruta mana fiindca se preia direct energia negativa.
"Acea persoana care a pupat mana persoanei pe ciclu se duce nauca si umbla ca beat"
Oare ce se intampla daca barbatul face sex cu femeia la menstra daca deja pupatul il nauceste asa ???
scarface- Admin
daca face asta probabil a baut ceva inainte
Nu prea cred aceasta teorie. Sunt convinsa ca multe si-au pupat sotii, sau copiii, sau apropiatii in aceasta perioada si nu au patit nimic.
thaisia- Mesaje : 40
Data de inscriere : 15/01/2013
Problema este ca multe chestii nu le cunoastem, cu atat mai putin crede, insa Valentina nu spune nici o teorie, ea spune doar ce vede pe plan energetic.
Si din ce am citit eu pana acum cu cunoasterea mea, sunt adevarate (ce vede, nu ce interpreteaza altii din ele...)
Si din ce am citit eu pana acum cu cunoasterea mea, sunt adevarate (ce vede, nu ce interpreteaza altii din ele...)
scarface- Admin
"de acea nu i se va saruta mana fiindca se preia direct energia negativa " e vorba doar de mana? Nu stiu zau cine mai pupa maini in ziua de azi.Chiar serios intreb pe cei care au citit mai pe larg ,e o chestie legata doar de mana?
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48
Evident ca se mai pupa mana unei femei si in anul 2015. De ex. in intalnirile protocolare, de business. Sunt barbati care cedeaza locul daca femeia doreste sa se aseze, deschide usa la intrare ca femeia sa intre prima.
Mada lina- Mesaje : 56
Data de inscriere : 22/05/2015
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum