Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Prostiile cu intrarea intr-o noua dimensiune !

3 participanți

In jos

Prostiile cu intrarea intr-o noua dimensiune ! Empty Prostiile cu intrarea intr-o noua dimensiune !

Mesaj  scarface Vin Dec 14, 2012 1:08 pm

Am auzit deja de la 2 presoane diferite inspaimantate de zvonurile prostesti care circula cu privire
la intrarea in a 4-a dimensiune si alte schimbari ce vor incepe la 21 decembrie.

O prostie mai mare nu am auzit mai demult !
In primul rand acei oameni care raspandesc acele zvonuri stiu mai putine despe asa zisele dimensiuni cat stie un vierme despre fizica cuantica. Acele "dimensiuni" nu au cum sa se schimbe.. sunt tot asa de fixe cum este capul pe umeri.

In al doilea rand acei oameni sunt niste viasatori esoterici imbuibati pana in talpi cu tot felul de teorii aberante si neadevarate
taman bune de a speria pe naivi si creduli.

Schimbari vor veni destule si fara "intrarea in a 4-a dimensiune". Se face frica degeaba si tocmai frica multora genereaza tot felul de chestii, caci puterea imaginatiei are efecte oricand, cu atat mai mult cu cat sunt mai multi care cred.

Nu va mai panicati de astfel de aberatii care au mai fost de cateva sute de ori in ultimii ani fara sa se inample nimic.
Nu spun ca nu se vor petrece schimbari: insa cand si cum nu stiu tocmai oameni care raspandesc astfel de zvonuri aberante si chiar acestia vor afla de abia dupa ce s-au intamplat...ca orice alt om.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Sam Dec 15, 2012 12:25 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Prostiile cu intrarea intr-o noua dimensiune ! Empty Re: Prostiile cu intrarea intr-o noua dimensiune !

Mesaj  Irina Firuti Vin Dec 14, 2012 10:47 pm

Corect!! Very Happy

Irina Firuti

Data de inscriere : 22/04/2012

Sus In jos

Prostiile cu intrarea intr-o noua dimensiune ! Empty Re: Prostiile cu intrarea intr-o noua dimensiune !

Mesaj  DanC Sam Dec 15, 2012 6:15 am

"La noi sfarsitul lumii e o sarbatoare" - reclama cu reduceri la Metro azi la Radio Very Happy
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum