peste 300 de copii au făcut reacţii adverse la vaccinul BCG spun expertii nationali in BCG
2 participanți
Pagina 1 din 1
peste 300 de copii au făcut reacţii adverse la vaccinul BCG spun expertii nationali in BCG
http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/efectele-adverse-ale-vaccinului-impotriva-tuberculozei-la-bebelusi-zeci-de-bebelusi-la-spital.html
http://www.dcnews.ro/2012/11/115-cazuri-de-reactii-adverse-la-vaccinul-bcg/
''Din datele nostre, peste 300 de copii au făcut reacţii adverse la vaccinul danez. În plus, tratamentul tuberculostatic este foarte agresiv pentru bebeluşi, au adăugat experţii naţionali în BCG.'' sau
''Au fost semnalate 115 de cazuri de reacţii adverse ale vaccinului BCG (împotriva tuberculozei) importat din Danemarca, a declarat vineri ministrul Sănătății, Raed Arafat. Situaţia urmează să fie analizată de o comisie desemnată în acest sens, informează Mediafax.''
oare care-i realitatea?
http://www.qbebe.ro/intrebari-si-raspunsuri/bebelusul/vaccinuri-si-tratamente/in-caz-de-adenopatie-supraclaviculara,-urmare-a-avaccinului-bcg,-se-administraza-tratament-cu-izoniazida,-rifampicina-si-pirazinamida,-inlocuita-ulterior-cu-etambutol--q---varsta-6-luni-si-a-fost-operat.
E scuza cea mai penibila ca ar fi vaccinuri din Danemarca, sustin asta deoarece stiu cazuri concrete care atunci nicidecum nu au fost puse pe seama vaccinului de ''Cantacuzino''cu exact aceleasi simptome adica adenopatii, ganglioni mariti :verisoara mea, acum 4 ani a umblat la medici si analize o jumatate de an pentru o astfel de adenopatie si inca nu i s-a retras; la fel o prietena; fiicei mele mi-au zis ca ii are mariti dar nu de ingrijorat, explicandu-mi ca ar fi avut o oarecare infectie ..... ma rog ... poeziile medicilor, sabloanele cu care au fost instruiti caci au mai fost la aceeasi doctorita"renumita" de la Nova Vita din Tg.Mures, Rusu Liliana mai multe cunostiinte si pe nici una nu a omis-o sa-i zica ca ar avea copilul "adenopatie laterala stanga si anemie''.
Cred ca desi sunt ravasita de faptul ca eu cu mana si cu neinformarea mea i-am creat atata suferinta fiicei mele prin neiertatoarele vaccinuri, nu-mi rămâne decât sa-i fac crucea data de Dumnezeu mai ușoară, si sa ma rog ca va fi bine.
In urma BCG a făcut edem cerebral (urmat de 3 zile de terapie intensiva), spasmul hohotului de plâns si dermatita atopica
- de la 4 luni jumate după vaccin dormea foarte putin, era agitata, plângăcioasă
- la 7 luni în urma unor teste: alergica la histamina, albumina și lapte; cu toate acestea medicul de familie a insistat încă la un vaccin suplimentar care ulterior am citit prospectul cu stupoare si scria clar ca nu se administrează celor cu predispoziție alergica la albumina........
Iar acum este suspecta de celiachie, spun suspecta căci nu am făcut nici o analiza ci doar de când am eliminat glutenul din alimentație se simte din toate punctele mult mai bine inclusiv scaun si stare psihica, problema rămâne dermatita herpetiforma care este o iritație la mâini ,uneori a fost si la ochi care o supara foarte des, mai ales noaptea.
La grădinița la care merge fiica mea sunt încă 6 copii alergici la diferiți alergeni, iar unul cu dermatita pe fata si diferite zone ale corpului.
Acum 30 de ani nu am auzit la grădinița pe care o frecventam eu de nici un caz de alergie..... a si sa nu uit de o cunoștință care e in curs cu analizele specifice si destul de chinuitoare pentru copil pentru depistarea celiachiei. Discutabil e faptul ca in Romania nu exista o prea multe opțiuni alimentare.... dar vor fi, după răspunsul unei doamne dintr-un magazin naturist care zicea ca e o boala noua. In schimb in supermarket-urile din occident sunt raioane intregi cu mâncare specifice bolilor.
Cu toate ca avem cazuri concrete încă suntem atât de naivi sa credem ca medicii sunt salvatorii noștri si nu niște comercianți care trebuie sa-si atingă target-ul.
Mi-as fi dorit sa-l cunosc pe Scarface mult mai devreme, oricum meritul este al sau in mare parte ca familia mea nu a văzut de mai bine de 2 ani medici si medicamente .
moRALU- Mesaje : 32
Data de inscriere : 01/11/2010
idioti?
eu nu inteleg scuza asta a lor: cica e tulpina din danemarca si de aia au reactie bebelusii de aici... ca si cum ai zice, ca daca era tulpina din romania nu ar fi avut nicio reactie, de parca bebelusii trag pe nas tulpini si o aleg pe cea mai buna.... ei nu si dau seama cat de idiot suna tot ce zic ei???
eu cred ca e ceva la mijloc, interese, redeschidere cantacuzino etc...
eu cred ca e ceva la mijloc, interese, redeschidere cantacuzino etc...
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Subiecte similare
» Cum sa produci orice remediu homeopat oricand si fara nici un ban
» Cum se invata de mici copiii sa spun "nu"
» SPUNE-MI UNDE TE DOARE SI ITI SPUN DIN CE CAUZA !
» Efecte adverse bizare provocate de medicamente comune
» Vaccin antigripal cu prea multe efecte adverse retras din UK
» Cum se invata de mici copiii sa spun "nu"
» SPUNE-MI UNDE TE DOARE SI ITI SPUN DIN CE CAUZA !
» Efecte adverse bizare provocate de medicamente comune
» Vaccin antigripal cu prea multe efecte adverse retras din UK
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum