Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CONTROL DE RUTINA LA DOCTOR!!!!

4 participanți

In jos

CONTROL DE RUTINA LA DOCTOR!!!! Empty CONTROL DE RUTINA LA DOCTOR!!!!

Mesaj  lili Joi Noi 15, 2012 5:17 am

Buna ziua,as vrea sa va descriu si sa va cer parerea referitor la un control de rutina la care am fost ieri cu fetita mea de 6 ani si 10 luni. Anul trecut am avut niste probleme digestive cu fetita si i-am facut si o echografie la care i-a iesit ca are un lob de la ficat usor marit si nisip la fiere pentru care nu am urmat nici un tratament.Ieri am zis sa ma duc sa repet echografia la un an sa vad cum a evoluat cu nisipul si sa ma consult cu o doctorita mai in varsta pentru ca de la un timp se plange de junghiuri in cutia toracica ba in partea inimii ba in partea dreapta. Si rezultatul a fost ca nu mai are nisip la fiere,lobul ficatului e tot marit si acum are mici calculi la rinichi si pereti vezicei urinare ingrosati,a zis sa nu intru in panica ca nu e ceva grav dar tratamentul pe care mi l-a prescris respectiv un sirop de urinal,un sirop pentru protectia ficatului natural cica si un sirop pentru imunitate tot natural pe baza de echinacee si vit c si propolis ma costa foarte mult,si mi-a dat sa iau si un sirop pentru fixarea calciului ca e mai inalta decat varsta pe care o are si mai slaba comparativ cu inaltimea si nu se fixeaza bine calciul si are o coasta mai marita in dreapta sus decat in stanga si un inceput de gaurica in stern datorita cresterii bruste in inaltime si sa nu se agraveze trebuie sa ii dau siropul acela osteocare.Am cautat sa vad cat costa toate aceste siropuri si ce au la baza si m-am speriat de preturi si nu stiu daca totusi sunt necesare atatea suplimente,nu stiu cum sa procedez daca ma puteti ajuta cu un sfat.

lili

Data de inscriere : 18/08/2011

Sus In jos

CONTROL DE RUTINA LA DOCTOR!!!! Empty Re: CONTROL DE RUTINA LA DOCTOR!!!!

Mesaj  scarface Joi Noi 15, 2012 6:11 am

In ce oras locuiti ?
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  lili Joi Noi 15, 2012 6:26 am

In Galati,unde nu am dr.Homeopat...

lili

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Noi 15, 2012 7:17 am

In Galati nu exista medic homeopat....doar homeopat cu numele.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  lili Vin Noi 16, 2012 3:38 am

Stiu ce lista interminabila de remedii recomanda d-na dr din galati,de asta v-am zis ca nu este in Galati medic homeopat.Intr-o alta discutie pe care am avuto cu d-voastra referitor la fetita mea mi-ati zis ca ea este Sepia,daca asta ajuta cu ceva sa ma sfatuiti cum sa procedez cu rezultatele echografiei si cu aceea fixare de calciu care e aiurea si se formeaza gaurica aceea in capul sternului.Va multumesc.

lili

Sus In jos

Mesaj  DanC Vin Noi 16, 2012 4:25 am

"o echografie la care i-a iesit ca are un lob de la ficat usor marit si nisip la fiere " - cine diagnosticheaza nisip la eco,viseaza.Am discutat odata cu un medic realist in ceea ce priveste limitarile ecografiei si am incredere in ce mi-a spus legat de ecografia care vede nisip.Rezolutia ecografiei este f mica,cum sa se vada nisipul?
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj  lili Vin Noi 16, 2012 4:29 am

asta a fost la echografia de acum un an,acum a disparut nisipul de la fiere si este nisip sau calculi mai degraba la rinichi...si apropo La multi ani!!! am observat ca azi e ziua ta.

lili

Sus In jos

Mesaj  DanC Vin Noi 16, 2012 4:38 am

uite aici ce am gasit pe site-ul unei clinici care macar recunoaste acest adevar fata de altii:

"Rinichii sunt unul din organele ce beneficiaza cel mai mult de pe urma ecografiei. Ecografic putem vedea litiaza renala (pietre la rinichi). Ea poate fi diagnosticata ecografic atunci cand are dimensiuni mai mari de 2-3mm. Microlitiaza renala (nisip la rinichi, pietre cu dimensiuni mai mici de 2-3mm) e mult supradiagnosticata (foarte multor bolnavi li se spune ca ar avea aceasta boala fara ca ei sa o aiba in realitate). "

Multumesc pt urari.
DanC
DanC

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Vin Noi 16, 2012 5:52 am

La Multi Ani mister Danc si "oase" tot mai tari !
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj  DanC Vin Noi 16, 2012 6:30 am

Multumesc .Cap tare sa fie,ca de acolo e problema mea Smile
DanC
DanC

Sus In jos

Mesaj  CristianPsi Vin Noi 16, 2012 6:43 am

Laughing da, total adevarat, multa lume are problema asta Smile
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj  lili Mar Noi 20, 2012 4:23 am

Revin cu rugamintea daca ma puteti sfatui ce sa ii prescriu fetitei pentru calculi la rinichi in loc de urinal acut si pentru fixarea calciului? Va multumim

lili

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum