Calugar budist care a vazut iadul
4 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Spiritualitate crestina :: Articole, interviuri, linkuri, informatii
Pagina 1 din 1
Re: Calugar budist care a vazut iadul
Ca Buddha a fost - ca si Mohamed de altfel - doar un om dornic de putere si in slujba lui Satana si a propriului ego isi poate da seama orice om daca se uita la statuile lui Buddha.
Un om gras ca Buddha se potriveste ca invatator divin la fel de bine ca un lup la pazit oile. Nimic nu este pt. Satana mai important decat denaturarea religiei adevarate si indepartarea de adevarul divin si de acum 2000 de ani incoace si de Iisus Hristos
Un om gras ca Buddha se potriveste ca invatator divin la fel de bine ca un lup la pazit oile. Nimic nu este pt. Satana mai important decat denaturarea religiei adevarate si indepartarea de adevarul divin si de acum 2000 de ani incoace si de Iisus Hristos
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Daca crezi ca,cei din imagine au facut pactul cu satana inseamna ca te-au tradat si pe tine(sper cu nu esti fanatic)scarface a scris:Ca Buddha a fost - ca si Mohamed de altfel - doar un om dornic de putere si in slujba lui Satana si a propriului ego isi poate da seama orice om daca se uita la statuile lui Buddha.
whiteknee- Mesaje : 4
Data de inscriere : 22/12/2013
Localizare : BW-Germany
[/quote]
Daca crezi ca,cei din imagine au facut pactul cu satana inseamna ca te-au tradat si pe tine(sper cu nu esti fanatic)
[/quote]
Unde am spus eu asa ceva ? De ce imi pui vorbe-n gura ? Si de ce te iei de mine ?
Daca crezi ca,cei din imagine au facut pactul cu satana inseamna ca te-au tradat si pe tine(sper cu nu esti fanatic)
[/quote]
Unde am spus eu asa ceva ? De ce imi pui vorbe-n gura ? Si de ce te iei de mine ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Subiecte similare
» Directorul de bancă devenit călugăr
» tocmai ce am vazut
» Ati vazut vreodata un robot nascand ?
» Un documentar ce trebuie vazut...THRIVE
» Le concerte - un film demn de vazut
» tocmai ce am vazut
» Ati vazut vreodata un robot nascand ?
» Un documentar ce trebuie vazut...THRIVE
» Le concerte - un film demn de vazut
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Spiritualitate crestina :: Articole, interviuri, linkuri, informatii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum