Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Primul caz documentat de cancer

3 participanți

In jos

Primul caz documentat de cancer Empty Primul caz documentat de cancer

Mesaj  DanC Joi Oct 25, 2012 2:56 am

Cel mai vechi caz documentat de cancer provine din Egiptul antic, în 1500 î.Hr. Detaliile au fost înregistrate pe un papirus, si anume documentarea a 8 cazuri de tumori care apar pe piept. Acestea au fost tratate prin cauterizare, o metodă de a distruge tesutul cu un instrument fierbinte . De asemenea a fost înregistrat si faptul că nu există nici un tratament eficace pentru boala.

Există dovezi că vechii egipteni au fost capabili să faca diferența între tumorile maligne și benigne. Potrivit inscripțiilor, tumorile de suprafață au fost indepartate chirurgical într-un mod similar cum acestea sunt eliminate în prezent.
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Primul caz documentat de cancer Empty Prima crima pe pamant

Mesaj  scarface Joi Oct 25, 2012 4:36 am

Prima crima a fost reportata in Biblie.

Cain, al 3-lea om pamentean si totodata primul om nascut in urma unui raport sexual - nedorit de Dumnezeu si nepotrivit de fapt pentru fiintele umane - isi ucide chiar propriul frate Abel. Motivul: niciun alt motiv decat modul gresit de procreare preferat de Eva in locul reproducerii prin gratia divina asa cum a fost procreat Iisus, Maria, probabil chiar si Abel si multi alti oameni.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Primul caz documentat de cancer Empty Re: Primul caz documentat de cancer

Mesaj  DanC Joi Oct 25, 2012 5:01 am

"Abel si multi alti oameni."- care ar mai fi si altii ?Si de ce Abel (probabil) e nascut altfel decat Cain?
Nu sunt un atotcunoscator al Bibliei asa ca mai intreb:"in urma unui raport sexual - nedorit de Dumnezeu si nepotrivit de fapt pentru fiintele umane"-atunci de ce oamenii inclusiv Adam si Eva au organe sexuale?

DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  andrei Joi Oct 25, 2012 5:17 am

Danc a scris:
Nu sunt un atotcunoscator al Bibliei asa ca mai intreb:"in urma unui raport sexual - nedorit de Dumnezeu si nepotrivit de fapt pentru fiintele umane"-atunci de ce oamenii inclusiv Adam si Eva au organe sexuale?

Cum ar fi putut sa incalce indrumarea daca nu aveau cu ce ? :-)
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Oct 25, 2012 6:01 am

Organele genitale ca orice alte organe au mai multe functii (pipi ?) si reproducerea se poate face si altfel, asa cum a dovedi-o si Iisus.
Insa putini stiu ca si Maria care l-a nascut a fost creaata in acelasi mod ca si Iisus (scrie in Lorber).
Asa cum intre om si animal exista o mare diferenta, asa exista si intre reproducerea naturala a omnului prevazuta de Dzeu pe orice planeta si cea animalica.
In afara pamantului pe toate planetele oamenii se inmultesc prin rugaciunea perechii, copilul este daruit deci direct de Dzeu in pantecul femeii.
Greseala facuta de Eva si Adam se numeste pacatul primordial si a adus nenorocirea la toti oamenii care s-au nscut dupa.
Se putea si altfel, adica asa cum au fost sfatuiti de Dzeu sa astepte, insa avand libera vointa cat si modalitatea de a pacatui cat si ispita Satanei, au ales din pacate ..."pacatul" si inmultuirea animalica.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: