dreptul de a alege
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
dreptul de a alege
Subiectele si temele tratate sunt interesante si merita discutate ! O tratare exhaustiva si pe intelesul tuturor a DREPTULUI DE A ALEGE-SANATATE, cred ca este binevenita. Daca trimiterea mea nu contravine regulamentului forumului, va invit sa cititi, si sa le comentam impreuna AICI, subiectele de pe blogul " DREPTUL DE A ALEGE ". Pentru cei interesati adresa blogului: paulghircoias.blogspot.com
Va astept !
paulg
Va astept !
paulg
paulg- Mesaje : 2
Data de inscriere : 15/07/2012
Re: dreptul de a alege
Pai frate, tu cu doua posturi amarate vrei sa atragi cititorii la tine pe blog ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
toti am fost incepatori
Nu am initiat acest blog pentru a "atrage" cititori pe el ci pentru a "intalni" persoane si a afla pareri despre temele abordate. Stiu ca sanatatea este o tema arhidiscutata, dar cred ca o abordare din alt unghi nu poate dauna nimanui si poate, cine stie, dechide noi orizonturi si schimba perceptia despre acest subiect. Oricum va multumesc ca v-ati obosit sa-mi cititi postarile, care sunt in acest moment doar doua (asa este la inceput) si va asigur ca vor urma si multe altele. Sunt o persoana perseverenta din fire ( perseverenta dusa pana la incapatanare uneori ) care considera ca orice discutie contradictorie poate naste progres.
Cu stima,
Paul G.
Cu stima,
Paul G.
paulg- Mesaje : 2
Data de inscriere : 15/07/2012
Subiecte similare
» Dreptul la replica ADEVARUL DESPRE NICOLIT
» Justiţie nu doar oarbă, ci de-a dreptul proastă
» sufletul copilului își alege părinții
» Cum se alege un ulei de masline de calitate?
» Test muscular - sau cum se poate alege un remediu din mai multe posibile
» Justiţie nu doar oarbă, ci de-a dreptul proastă
» sufletul copilului își alege părinții
» Cum se alege un ulei de masline de calitate?
» Test muscular - sau cum se poate alege un remediu din mai multe posibile
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|