Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Filme cu Ceausescu

3 participanți

In jos

Filme cu Ceausescu Empty Filme cu Ceausescu

Mesaj  scarface Dum Iul 15, 2012 8:45 am

Caracretul lui Ceausescu ma intereseaza demult timp, insa nu am citit nici o carte despre el, fiind plecat din tara.
Are cineva ceva in format electronic ?

Ultima editare efectuata de catre scarface in Dum Iul 15, 2012 8:49 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Filme cu Ceausescu Empty Re: Filme cu Ceausescu

Mesaj  scarface Dum Iul 15, 2012 8:46 am

Comentariu de pe yiutube "Cine nu-l cunoaste pe Nicolae Ceausescu sa0l asculte cu atentie,sa nu mai creada tot ce aude la televizor.Ascultati cat de sanatos gandea pentru romani si Romania.
"

Ultima editare efectuata de catre scarface in Dum Iul 15, 2012 8:49 am, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Iul 15, 2012 8:47 am

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  scarface Dum Iul 15, 2012 8:48 am

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Filme cu Ceausescu Empty Re:

Mesaj  andrei Lun Iul 16, 2012 4:00 am

Si eu tind sa cred ca nu Ceausescu era problema :-)
Online nu vad decat franturi, diverse interviuri cu apropiatii.
Cartea asta pare interesanta , nu vad sa fie pusa si online dar se poate comanda http://www.librarie.net/carti/26506/La-curtea-lui-Ceausescu-Maria-Dobrescu. Nu cred ca e mult transportul, eventual pot sa o iau si sa ti-o trimit eu.
Despre carte http://istoriiregasite.wordpress.com/2010/10/01/viata-intima-a-cuplului-ceausescu/
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  DanC Lun Aug 20, 2012 2:33 am

Eu din ce am mai vazut la TV din interviuri cu fosti apropiati a lui Ceausescu,toti mentionau ca de fapt Elena Ceausescu era in spatele relelelor ,aceasta luand si numeroase decizii legate de anumite persoane(inlaturarea acestora sau dimpotriva numirea in posturi cheie,supravegherea scriitorilor,etc) ,mai putin isi baga nasul in politica.
Este clar ca Ceausescu a fost eliminat pt ca s-a opus capitalismului si a devenit un adversar de temut si deloc de neglijat al magnatilor Occidentului ,mai ales ca a inceput relatii de sprijin reciproc cu Orientul Mijlociu si sustinerea cu orice pret a CAER-ului.

Romanii se temeau de el,asta e adevarul,dar acum se vad si rezultatele libertatii:haos,extreme sociale...
O intamplare amuzanta ,povestita de taica-meo:cand s-a deschis Teatrul National din Tg Mures,si-a anuntat si Ceausescu o vizita fulger de pe o zi pe alta.Teatrul era gata dar nu finisat in totalitate plus ca s-a anuntat si ca viziteaza ferme de vaci in zona(-:.
Ca sa intelegeti frica de atunci:toata noaptea politisti ,securisti!,soldati si mai stiu eu cine au manat vaci prin paduri ,campuri, din mai multe zone invecinate la fermele unde s-a anuntat ca viziteaza Ceausescu ca sa se vada ca exista septel serios in jud Mures.
Brazii existenti si acum in fata Teatrului nu apucasera sa fie plantati si fiecare militian statea cu mainile la spate si tinea cate un puiet de brad sa para ca e plantat((-:

Deci ca si caracter/obiceiuri din alte multe povestiri ce am auzit de la cei mai in varsta in mod sigur se poate spune:adevarata obsesie pentru organizare si verificarea muncii ,nu suporta intarzieri de termene de executie (de exemplu o lucrare de constructie),nu accepta decat rar produse ne-autohtone, deci nu vroia sa auda"noi nu putem face asta";se baza foarte mult pe cei din jurul lui .Cam atat din ce stiu eu sigur ,in rest doar ce am vazut ca toti altii prin media.
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: