Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

vajait in urechi

3 participanți

In jos

vajait in urechi  Empty vajait in urechi

Mesaj  flor80 Sam Mai 26, 2012 10:21 pm

Buna,
Am fost ieri la o nunta si am stat apropape de boxe.
Acum imi tiuie urechile. Se aude ca un vajait cand iti bate vantu in urechi. Nu am mai patit niciodata, nu stiu daca trece de la sine sau sa iau ceva.
Exista un remediu homeopat?

Multumesc.

flor80

Data de inscriere : 21/05/2012

Sus In jos

vajait in urechi  Empty Re: vajait in urechi (urechi infundate)

Mesaj  simona maria vejia Dum Noi 17, 2013 10:56 pm

Buna. Si fiica mea se confrunta cu astfel de probleme. De multe ori imi spune ca nu aude ce i se spune la scoala din cauza urechilor infundate. Am intrebat-o intr-o zi (citind pe forum ceva de genul) oare nu cumva este ceva ce nu vrei sa auzi, te-ai saturat sa tot auzi si de aceea ti se infunda urechile? si a raspuns poate, s-ar putea.
Totusi, inainte cand ma gandeam sa merg la un ORL-ist, desi nu vrea, c-a mai fost cu gatul si i-a zis ca are si o rinita alergica la praf, praful din casa...si o enerveaza, n-are chef sa mearga la medici; apoi am zis sa incerce sa raspunda la intrebarile de pe site sa va intreb pe dumneavoastra, dar cand a vazut ce multe sunt...apoi a zis sa nu spun despre ea... Are 18 ani, e in cls a doisprezecea si ar fi chiar greu sa o pateasca la anul la bac, desi invata destul de bine are o frica crescuta din cauza dirigintei(pe langa faptul ca e emotiva si scurta la raspunsuri, nu-i plac filozofarile), ca nu-si va lua bacul, ca nu o trece diriginta, care o dispera, la romana. Este introvertita, ii place mult sa joace pe calculator in timpul liber, poate si din cauza ca nu avea voie pana nu demult sa stea la calculator decat in week-end si-n vacante. Nu stiu ce alte detalii sa dau...V-as ruga sa-mi dati un sfat. Va multumesc anticipat!
simona maria vejia
simona maria vejia

Data de inscriere : 22/01/2013

Sus In jos

vajait in urechi  Empty Re: vajait in urechi

Mesaj  scarface Dum Noi 17, 2013 11:09 pm

pai e simplu: nu-i place deloc ce aude..ori de la scoala ori acasa...automat asta duce la ierderea auzului sau daca este un soc ceea ce aude, duce la tinnitus
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

vajait in urechi  Empty Re: vajait in urechi

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum