sugestie replay
5 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Sugestii
Pagina 1 din 1
sugestie replay
Buna, admin!
Am putea vizualiza subiectul initial in acelasi timp cu formularea unui replay? Am observat ca in acest moment nu este posibil.
Multumesc!
Am putea vizualiza subiectul initial in acelasi timp cu formularea unui replay? Am observat ca in acest moment nu este posibil.
Multumesc!
yochana- Mesaje : 24
Data de inscriere : 19/11/2009
Varsta : 49
Re: sugestie replay
Draga Yochana,
exista aceasta posibilitate:
Subiectul inital este copiat in mesajul pe care vrei sa-o scri daca apesi pe butonu "Quote" in loc de "Post Reply"
Subiectul initial il gasesti daca faci scrol in jos.
exista aceasta posibilitate:
Subiectul inital este copiat in mesajul pe care vrei sa-o scri daca apesi pe butonu "Quote" in loc de "Post Reply"
Subiectul initial il gasesti daca faci scrol in jos.
scarface- Admin
Mda, ai dreptate. Merci ca m-ai luminat.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!
yochana- Mesaje : 24
Varsta : 49
Va rog sa nu va suparati ca v-am facut observatie, dar este o deformatie profesionala.Am facut acest lucru din respect pentru cei care citesc acest forum util si plin de invataminte.
Pluralul de la vaccin este vaccinuri, iar de la comentariu este comentarii.
"Succesul este suma tuturor eforturilor mici,repetate zi de zi."
Pluralul de la vaccin este vaccinuri, iar de la comentariu este comentarii.
"Succesul este suma tuturor eforturilor mici,repetate zi de zi."
rozy- Mesaje : 9
Data de inscriere : 05/12/2009
"Succesurile" reprezinta nivelul de cultura de care da dovada poporul roman la aceasta ora. Fac parte din acest popor si o spun cu mandrie, dar simt ca acesti oameni nu ma reprezinta.
Lasand la o parte polemica imi place sa scriu cate un citat care sa ne motiveze si sa ne mai scoata din starea in care ne aflam.
"Cu cat imbatranesc mai mult,cu atat ascult mai putin ce spun oamenii si ma uit mai mult la ceea ce fac."
Andrew Carnegie
Lasand la o parte polemica imi place sa scriu cate un citat care sa ne motiveze si sa ne mai scoata din starea in care ne aflam.
"Cu cat imbatranesc mai mult,cu atat ascult mai putin ce spun oamenii si ma uit mai mult la ceea ce fac."
Andrew Carnegie
rozy- Mesaje : 9
Data de inscriere : 05/12/2009
sugestie replay
Haide-ti totusi sa nu fim carcotasi , si sa-i multumim lui scarface si celorlalti pentru postingurile interesante si pline de informatie...
Sunt sigura ca accesand acest forum, "poporul roman de la aceasta ora " va deveni si el mai intelept .....,(cu toate greselile gramaticale existente esenta este aceeasi)
Si mie imi plac foarte mult citatele, drept pentru care m-am oprit la acesta :
"Nu cred ca omul imbatraneste. Cred mai curand ca in viata unui om se intampla altceva : la o anumita varsta, omul ramane pe loc si stagneaza." - Thomas Stearns Eliot
Sunt sigura ca accesand acest forum, "poporul roman de la aceasta ora " va deveni si el mai intelept .....,(cu toate greselile gramaticale existente esenta este aceeasi)
Si mie imi plac foarte mult citatele, drept pentru care m-am oprit la acesta :
"Nu cred ca omul imbatraneste. Cred mai curand ca in viata unui om se intampla altceva : la o anumita varsta, omul ramane pe loc si stagneaza." - Thomas Stearns Eliot
skincod- Mesaje : 77
Varsta : 52
Localizare : pe planeta Pamant
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Sugestii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum