Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Descoperirea din Bucegi

2 participanți

In jos

Descoperirea din Bucegi Empty Descoperirea din Bucegi

Mesaj  DanC Lun Feb 20, 2012 12:43 pm

DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 48

Sus In jos

Descoperirea din Bucegi Empty Re: Descoperirea din Bucegi

Mesaj  scarface Lun Feb 20, 2012 1:55 pm

Exista mai multe motive de ce acest document nu poate fi adevarat, cel putin nu in totalitate:

a) pe pamant nu au trait uriasi si nici vreo alta civilizatie. Dupa Lorber (dictate de Dumnezeu) Adam si Eva a fost facut de Dzeu asa cum este scris si in biblie acum ca. 6000 de ani. Pamantul este insa vechi de cateva miliarde de ani, asa cum stie stiinta si nu a fost facut in 6 zile, acest lucru fiind doar o metafora. La potop au murit mai toti din Asia insa nu si cei din Africa si alte continente. Centrul civilizatiei de atunci era locul unde este Marea Caspica,la fundul ei se afla orasul cu ca. 10 Milioane de oameni. Era dinainte de potop era este cea "atlantida, desi nu are nimic cu atlantic si nici nu vreo insula misterioasa, ci este numai o deformatie mitica a erai inainte de potop.

b) daca Cezar ar fi divulgat ce a vazut si vorbit cu acel mason si ce a scris in articol, nu ar mai fi existat si nici nu ar fi apucat sa scrie caci acesti oameni sunt observati sau ucisi imediat cum divulga secretele

c) ce a vazut Valentina Garlea poate fi cu totul altceva si chiar este si nici ea nu este infailibila

d) autorul stie prea multe lucruri secrete, inclusiv chestii din Irak unde au fost numai americanii dupa cum spune el.
Ma indoiesc ca astfeld e chestii ajung la un roman.

e) articolul face parte - atat ca stil cat si ca idee - din schema tipica care doreste sa credem ca suntem urmasii unor extraterestrii. Cat priveste extraterestrii care ne viziteaza pe aici, este adevarat, desi nu am crezut nici eu ca este cu adevarat posibil asa ceva deoarece aerul si multe alte chestii sunt diferite de la planeta la planeta si unii nu ar putea sa vada nimic aici chiar daca s-ar afla iaci. In plus putine planete sunt technizate, deoarece oamenii stiu de Dzeu si nu prea risca sa se ocupe cu tehnica si cu atat mai putin sa-si paraseasca planeta. E ca sic um ai intreba un om credincios si simplu de la tara daca ar dorii sa meerga pe Marte. Tot asa gandesc si oamenii de pe celelalte planete si unii sunt atat de rigurosi in a respecta ordinea divina ca sunt de-a dreptul supertitiosi si fricosi.

O planeta unde oamenii traiesc ca la noi acum vreo 2000-3000 de ani este Marte. Pe Uran insa au tot felul de masinarii si construiesc cladiri si strazi uriase. (vezi cartea Soarele natural - de Jakob Lorber)

Insa fiecare planeta este unica si asa cum stiu acum (tot dintr-o revelatie divina) exista cu adevarat planete cu technica dezvoltata si care ne viziteaza. Insa acolo, spre desoebire de noi, oamenii stiu si traiesc dupa ordinea divina si nu actioneaza impotriva ei, chiar daca vin pe aici. Si desi au existat incercari de lua contact cu noi, ocultismul, satanismul si perversitatea celor care conduc lumea nu au facut posibil acest lucru si datorita stadiului spiritual al lumii de acum nici nu este posbil inca. Dar cica va fii posibil dupa ce omenirea de planeta asta se va schimba si va intra in era noua, de 1000 de ani de pace.

Tin sa preciz ca absolut toate planetele si stelele sunt locuite de oameni care arata ca noi, insa diferiti in marime si infatisare, omul fiind copia lui Dumnezeu ca infatisare si deci nu exista extraterestrii ca in filmele SF si planetele nu sunt goale si fara rost. Si in plus fiecare stea are cel putin 6 planete, asa ca va puteti imagina ca intregul univers locuit de nenumarate fiinte omenesti. Si ca un univers nu este decat o celula dintr-un om urias si exista nemumarete universuri. Universele materiale au fost facute de Dzeu sub forma unui om deci.
Galaxia noastra se afla situata exact in degetul mic de la picior, mai precis exact in punctul unde este un nerv care are o secreta cu inima.

Stelele sunt tot un fel de planete care insa nu emana lumina de la sine, ci reflecta lumina care vine de altundeva, asemanator unor globuri de oglinda aflate in intuneric si luminate de un reflector.
Oricine vede aceste globuri are impresia ca ele emana lumina, de fapt insa au doar o atmosfera care reflecta lumina.
Acest lucru se poate vedea si la soare. atunci cand apar eruptiile solare, acestea perturbeaza atmosfera lucioasa si apar ca pete inchise la culoare. Daca soarele ar fi fost o bula de gaz incins, asa cum crede stiinta, ar fi trebui ca petele sa fie mai deschise la culoare decat restul, asa cum este cand deranjam suprafata la fier topit.

Avand in vedere ca pe orice planeta marimea oamenilor sia tuturor vietatilor este direct proportionala cu marimea planetei (pe Saturn un copac este atat de mare cat la noi un sfert din Germania)- este foarte putin probabil ca alti oameni care vin aici de pe alte planete sa aiba exact aceeasi marime, ori sunt mai cu mult mai mari ori sunt mai mici. Faptul ca cele gasite in munti arata o alta marime de oameni mult mai mare poate fi o indicatie pt. cev real, ceva facut de niste oameni extraterestrii de pe o planeta mai mare.

In plus acum 4000 de ani a explodat planeta care se afla intre Martie si Jupiter (Malona) si care acum este prezenta pe aceeasi orbita sub forma de "asteoroizi", ramasitele acelei planete.
Cu aceea ocazie au cazut oamenii uriasi morti de pe aceea planeta si pe pamant si de acolo a inceput cultul egiptenilor pt. statui si cladiri uriase. Chiar si imbracamintea acelor oameni a fost preluata d eegipteni (vezi vol. 4 din Marea evanggelie a lui Ioan" de Jakob Lorber). Probabil nu au cazut numai in egipt, ci in mai multe tari,
de acolo probabil si marile desene incase si alte chestii din trecut . In egipt corpurile lor au fost arse si
bagate in sicrie uriase de piatra inchise cu un capa mare de piatra sigilat cu smoala si numite "sakophag".
Ele se pot vizita si cine este atent va remarca marimea mult prea mare a oaselor dinauntru ca sa provina de la oameni. Am vazut o poza din anii 50 si acest lucru arata veridicitatea celor primite de Lorber caci in 1850 nu se stiau aceste lucruri, fiind descoperite mai tarziu abia.

Aceste lucruri de mai sus din informatiile livrate de Iisus prin Jakob Lorber acum 150 de ani.
(Stiu ca aceste lucruri par SF si sunt greu de crezut dupa atatea prostii si minciuni ce ne-au fost inoculate o viata intreaga, insa asta e adevarul si nu e inventat de mine. Cine vrea sa afle mai multe sa citeasca singur cartile primit de Lorber.)

Desi pamantul asta ascunde inca multe secrete, natura lor nu este de regula asa cum ne asteptam din filmele de SF si relatarile din articole de genul acestuia. Este foarte usor sa te lasi pacalit de tot felul de teorii cand nu stii nimic exact si sigur. In Lorber insa este o baza reala si sigura si pe ea se poate baza. Deci ma indoiesc ca este adevarat acest articol, ci mai degraba un amestec de ceva adevar nesimnificativ amestecat cu masonerie si alte chestii care sa il faca mai interesant si sa castige cititorul mai naiv si spiritual in directia dorita: suntem pui de extraterestrii nu ai lui Dzeu.
Se recunoaste si din stil, autorul sare deodata de la descoperiri la masonerie si iluminati, luruul adevarat, dar pare mai degraba un fel de "hai sa va zic eu cum stau lucrurile pe lume". Ci eroul Cezar care este singurul capabil sa deschida poarta mi se pare tras de par. Asa ca...

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  DanC Mar Feb 21, 2012 6:22 am

Inca nu am apucat sa citesc toate cartile lui J Lorber dar urmeaza.

Uriasii au fost mentionati si in Biblie .
Nici eu nu stiu ce sa cred si ce nu din articol.Este ceva patologic la oameni de a fi fascinati de mistere si de multe ori acestea se inventeaza doar de dragul de a capta atentia semenilor.

Apropo de uriasi,am citit ca au fost mentionati si in cartea lui Enoh,ce parere/informatii ai de aceasta carte controversata?

DanC
DanC

Sus In jos

Mesaj  scarface Mar Feb 21, 2012 9:00 am

Au existat la inceput oameni mult mai puternici si mai mari insa de adevarat uriasi nu stiu.
Durata de viata stabilita de Dzeu la inceput era si ea de 10 ori mai mare ca acum, Adam, Noe si altii au trait peste 900 de ani. S-au schimbat deci intre timp unele chestii insa nu e nevoie de alte rase umane pt. a explica aceste lucruri. ci a fost un proces de denaturare treptat. Daca cartea lui Enoch corespunde in esenta cu Casa Domnului de la Lorber inseamna ca e adevarata. Enoch a fost un inger incarnat si in Casa Domnului si alte carti de la Lorber se vorbeste si de el.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  DanC Lun Sept 10, 2012 4:43 am

DanC
DanC

Sus In jos