Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Despre deochi

4 participanți

In jos

Despre deochi Empty Despre deochi

Mesaj  scarface Joi Feb 02, 2012 5:44 pm

Un articol intersant.
http://www.jurnalul.ro/paranormal/infoenergie-si-magie-involunrara-deochiul-print-591401.htm

Bunica imi descanta cu tatal nostru si chibrite arse si puse in apa. Cand eram deocheat imi trecea imediat si chibritele se duceal la fund, ceea ce dpdv fizic este imposibil. O clarvazatoare mi-a zis ca deochiul ataca chakra de la frunte si acolo se aduna o energie negativa. Ea ia de 3 ori cu pumnul si scutura energia asta catra afara de mai multe ori de pe mana si trece.
Inca nu stiu un remediu care sa ajute la deochi in mod testat, insa se pare ca Belladonna este potrivit.

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Despre deochi Empty Re: Despre deochi

Mesaj  alexiaiuli Sam Mar 03, 2012 10:39 pm

Si eu stiu de asta de la bunica,cu cana cu apa neinceputa si 9 bete de chibrit.Spunea un descantec si dupa ce se duceau betele la fund ma punea sa imi inmoi buzele in apa din cana de 9ori,incepand de la coada si continuind rotund pana ajugeam iar la coada canii.Dupa asta arunca apa afara dar la miezul noptii.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

Despre deochi Empty despre deochi

Mesaj  gabry Vin Feb 21, 2014 1:16 am

Multi nu cred, dar pana nu ti se intampla si nu vezi cu ochii tai cum chibritele se duc la fundul paharului... Eu am trecut de muuulte ori prin asa ceva, ba chiar am ajuns si la spital de urgenta, de rau ce imi era. Medicii spuneau ca nu am nimic, o perfuzie rezolva totul si nu prea. Imi aduc aminte cand s.a intamplat asta, tata a stat langa mine tot timpul si spunea rugaciunea Tatal Nostru neincetat, pana mi-a trecut dupa vreo ora-doua. Mi se intampla mai mult noaptea, ma trezeam agitata, cu stare de rau, ameteala... simptomele sunt diferite. Alteori trece foarte repede. Nu stiu un descantec anume, doar Tatal Nostru si ajuta foarte mult. Aveam pe scara o doamna in varsta care stia descantec si ea m-a facut bine intr-o seara cand ma simteam foarte rau. Spusese ca m-a deochiat o tiganca si chiar aveam o vecina tiganca cu care ma intalnisem in ziua aceea. As vrea sa nu cred ca starile de rau sunt ameliorate cu rugaciunea si chibrite stinse in apa, dar daca mi s-a intamplat, nu pot sa nu cred. Cand mi se mai intampla, voi incerca cu Belladonna, desi mai repede imi vine sa spun Tatal Nostru, din obisnuinta.  Very Happy

gabry

Data de inscriere : 11/02/2014

Sus In jos

Mesaj  delideli Vin Feb 21, 2014 2:17 am

Si eu stiu de aceasta forma de a descanta cu betele de chibrit si mi-a facut si mie cineva asa si intr-adevar mi-a trecut.acum nu stiu ce sa zic,daca trece la toata lumea sau nu.bunica mea ii spune fetitei mele un descantec pe care l-am "furat" si eu si l-am folosit de cateva ori..asa se zice ca trebuie "furat" ,nu invatat pe de rost.soacramea zice altfel de descantec si ea spune ca trece deochiul si de la aceste"vorbe".de cele mai multe ori zic Tatal nostru des si folosesc apa sfintita si mir si se linisteste copilul.dar stiti cum se zice,cate bordeie,atatea obiceiuri!

delideli

Data de inscriere : 16/02/2014
Varsta : 40

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum