nas sau gat din nou
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
nas sau gat din nou
sa va descriu o problema. acum vreo saptamana am fost racita si am luat allium cepa. raceala a durat doar o zi, timp in care efectiv, pardon de expresie mi-a picurat nasul ca un robinet. nici nu trebuia sa suflu macar pentru ca era lichid total. ptr ca eram plecata de acasa chiar in ziua aia, la un moment dat mi-a mai dat o colega din geanta o pastila (printre cele de allium cepa)... ma rog fiind o fire slaba am cedat si am luat-o. nu stiu ce a fost dar cred ca nurofen, sau nurofen forte (adica un nurofen cu ceva in el pseudoefedrina sau nu stiu ceva de genul asta). in fine a trecut ziua, deplasarea, m-am intors acasa, am dormit bustean. a fost nevoie doar de 3-4 doze de allium cepa... si brusc a trecut raceala.
dar acum la o saptamana si cred ca de atunci am ramas cu o senzatie ciudata in gat, ca si cum as avea nu ceva blocat ci mai degraba secretii groase... ma rog delimitat nas gat.... imi vine sa fornai ca sa scap de senzatie... nu stiu daca am descris bine...
evident ma gandesc ca e vorba de o interactiune intre remediul homeopat si nurofen... e posibil asa ceva? cum sa scap de senzatia asta?
mi-a zis cineva ca as putea sa iau sinupret ca e din plante si o sa ma ajute la asta...
dar acum la o saptamana si cred ca de atunci am ramas cu o senzatie ciudata in gat, ca si cum as avea nu ceva blocat ci mai degraba secretii groase... ma rog delimitat nas gat.... imi vine sa fornai ca sa scap de senzatie... nu stiu daca am descris bine...
evident ma gandesc ca e vorba de o interactiune intre remediul homeopat si nurofen... e posibil asa ceva? cum sa scap de senzatia asta?
mi-a zis cineva ca as putea sa iau sinupret ca e din plante si o sa ma ajute la asta...
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Re: nas sau gat din nou
Secretia nazala se poate opri fortat si cu un remediu homeopat, nu numai cu alopate. Si aceste lucru nu este bun caci secretiile, daca nu este eliminat cauza, dauneaza daca raman in corp. Se pare ca la tine secretia s-a ingrosat si transformat, ceea ce apare
des si dupa debutul racelilor in mod natural. Nu pot sa zic nimic, fiind ceva foarte general.
des si dupa debutul racelilor in mod natural. Nu pot sa zic nimic, fiind ceva foarte general.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Re: nas sau gat din nou
da, am descoperit sinupret aleator efectiv si am ramas socat cat bun poate fi pe zona asta gat, rinita, etc
incredibil si mai ales ca are in el celebrul soc cu care m am tratat ani buni. cam scumpulet dar nu exista varianta romaneasca .
incredibil si mai ales ca are in el celebrul soc cu care m am tratat ani buni. cam scumpulet dar nu exista varianta romaneasca .
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Nu-i bai
Se poate reproduce cu metoda etichetei.
Sinupret contine:
Primula veris
Gentiana lutea
Sambucus nigra
Rumex species
Verbena officinalis
Se poate programa cu dilutia D2, D3, D4 (scrisa la fiecare) sau se scrie Sinupret D2 sau D3.
Sinupret contine:
Primula veris
Gentiana lutea
Sambucus nigra
Rumex species
Verbena officinalis
Se poate programa cu dilutia D2, D3, D4 (scrisa la fiecare) sau se scrie Sinupret D2 sau D3.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ORL (nas, gat, urechi)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum