Varicocelul
4 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare
Pagina 1 din 1
Varicocelul
impreuna cu niste fosti colegi, facuram ceva baschet acum niste buni, se pare ca de la efort, se zice cativa din noi avem varicocel. as dori niste idei in zona fito homeo pt asa ceva. thx
"Varicocelul este o dilatare a venelor ce dreneaza de la nivelul testiculului. Acestea se gasesc in cordonul spermatic unde formeaza plexul pampiniform. Varicocelul se dezvolta in special dupa pubertate, desi in multe cazuri acesta nu este diagnosticat pana in momentul in care nu se face o evaluare a starii de fertilitate a individului."
"Varicocelul este o dilatare a venelor ce dreneaza de la nivelul testiculului. Acestea se gasesc in cordonul spermatic unde formeaza plexul pampiniform. Varicocelul se dezvolta in special dupa pubertate, desi in multe cazuri acesta nu este diagnosticat pana in momentul in care nu se face o evaluare a starii de fertilitate a individului."
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
Re: Varicocelul
Remedii pt. varicole : Apis, Arn, Aur m, Bell, Calc c, Calc fl, Con, Ferr p, Fluor ac, Graph, Ham, Iod, Lach, Lyc, Nux v, Plumb, Puls, Ruta, Sel, Sep, Sil, Spong, Sul.
Da cu zarul si alege-ti unul :-)
Da cu zarul si alege-ti unul :-)
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
O mica corectare: o dilatare nu poate fi, ci mai degraba o marire a venei, o ingrosare interna, depuneri, adica varice.
Dilatare ar insemna ca este numai "dilatata", dar de fapt ea este ingrosata.
Remediile pt. varice si vene ingrosate si cu depuneri indiferent unde sunt, sunt Calcarea fluorica si Hamamelis virginiana
Se folosesc alternant, in dilutii ch7 sau ch9 mai mult timp.
Dilatare ar insemna ca este numai "dilatata", dar de fapt ea este ingrosata.
Remediile pt. varice si vene ingrosate si cu depuneri indiferent unde sunt, sunt Calcarea fluorica si Hamamelis virginiana
Se folosesc alternant, in dilutii ch7 sau ch9 mai mult timp.
scarface- Admin
thx for u r info
imi e frica tare
dupa ce am citit pe internet mi se facut o frica uriasa, cica e o tumora benignana etc etc. crezi ca ajuta hamamelis si c florica. ce am citit ma facu sa ma sperii rau de tot : din bucuros si bine dispus mi-am pierdut mintile zilele astea cu gandul ca am asa ceva. vreo idee ?
esti un ametit :-) chiar daca ti-as zice ceva tot degeaba ti-as zice. Barbatii sunt f. greu de vindecat.
scarface- Admin
eu nu te inteleg : din cate am dedus pe forum esti barbat -> cum sa nu empatizezi cu frica unui barbat de a ramane in timp impotent sau alte combinatii de gen(nu mai zic de operatie de care imi e o frica uriasa) ? in afara de castan si hamamelis nu prea cunosc nimic...
e cel putin ciudat chiar si daca in tine-i neincrederea asta cu barbatii versus respectarea unor indicatii
e cel putin ciudat chiar si daca in tine-i neincrederea asta cu barbatii versus respectarea unor indicatii
Nu este oare o prostie sa intrebi ceva, sa primesti raspuns si pe urma sa te indoiesti de el - desi nu ai habar ?
Asa ceva poate sa faca numai un barbat. De ce mai intrebi ? Doar sa-mi consumi timpul ?
Asa ceva poate sa faca numai un barbat. De ce mai intrebi ? Doar sa-mi consumi timpul ?
scarface- Admin
recunosc ca ai scris 2 remedii si evident ca voi mere pe ele dar eram curios si de alte idei ale tale, daca ai mai intalnit cazuri etc etc. frica e uriasa. plus de asta cu cele 2 remedii de care zici dupa cate tin eu minte se vor lua luni de zile ?
CristianPsi a scris:dupa ce am citit pe internet mi se facut o frica uriasa, cica e o tumora benignana etc etc. crezi ca ajuta hamamelis si c florica. ce am citit ma facu sa ma sperii rau de tot : din bucuros si bine dispus mi-am pierdut mintile zilele astea cu gandul ca am asa ceva. vreo idee ?
Nu mai cauta prostii pe internet caci de la o durere de unghie ajungi prin internet pas cu pas ca ai tumori in tot corpul.Si eu cu ceva timp in urma de la durere de spate si furnicaturi am ajuns sa cred ca am Lupus datorita internetului si e doar o banala discopatie.Daca mai cauti mult sunt sigur ca gasesti si ceva boala parazitara care e data de vreun vierme care are salas acolo si arata ca un varicocel ,doar nu o sa incepi sa te gandesti si la boala aia .Stai linistit ca vei fi bine.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Danc tu uiti faptul ca aici e vorba de cel mai pretios dar ce se poate oferi pe terra si anume : potenta sexuala. faptul ca i amenintata intr un viitor mai mult sau mai putin departat creeaza o angoasa si o anxietate de anticipatie cat casa de mari. traducerea in cod catre subconstient este ca sa zic asa ca sunt defect, nu-s un barbat complet sexual si evident ca te face sa innebunesti :-(
Cauta in repertoriu Mind; Fear; Les bijoux, loosing of sau ce iti e frica tie
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
daca era asa simplu de dat remediu Esential il aveam de ceva vreme. frica asta e comuna oricarui barbat
De ce crezi ca e comuna oricarui barbat ?
On topic am avut un coleg de liceu care a avut o problema de genul asta de la o lovitura dar e inca potent
On topic am avut un coleg de liceu care a avut o problema de genul asta de la o lovitura dar e inca potent
omule, IDEATIC vorbind exista sanse ca anumite erori sa apara, cand aveam 20 de ani evident ele nu erau, dar daca am de multa vreme nebunia asta ? daca exista un recul al ei etc etc
imi pierd mintile de frica iar operatie ma termina mental
imi pierd mintile de frica iar operatie ma termina mental
Eu iti inteleg fricile, am si eu destule , dar nu sunt normale, din acest motiv iti spun sa-ti cauti un remediu si pentru fricile de genul asta
scarface ?
au trecut la cineva varicele "permanente" cu calcarea fluorica ? ai cazuistica ? se merge spre 3-6 luni cu asta parca ? ai cazuri concrete si pt mine ?!?!?!
in cel mai rau caz ,desi sunt convins ca nu e cazul,disfunctia completa a unui testicul NU afecteaza potenta cu absolut nimic.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
asa mi a zis si medicul, dar nah e datoria mea sa intreg in zona naturista cateceva. se pare ca am gasit o planta de care auzisem candva si anume marul lupului care e cam singura pe zona asta. asteptam niste confirmari de la scarface dar vad ca a setat pe ignore topicul asta
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|