Rubrica pentru Obezitate!
4 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Sugestii
Pagina 1 din 1
Rubrica pentru Obezitate!
Buna tuturor! Scriu in rubrica de sugestii deoarece imi doresc de ceva vreme in urma sa slabesc si tot caut si nu gasesc ceva asemanator pe forum!
De aceea il rog frumos pe Scarface sa faca o rubrica separata ...poate sa o numeasca cum vrea de ex "Probleme cu kg-ele" poate suna mai frumos, dadusem intr-o zi peste o lista cu remedii pt slabit dar n-am salvat-o atunci si am pierdut rubrica unde era....iar acum caut bezmetica si nu o mai gasesc.
Multumesc anticipat!
De aceea il rog frumos pe Scarface sa faca o rubrica separata ...poate sa o numeasca cum vrea de ex "Probleme cu kg-ele" poate suna mai frumos, dadusem intr-o zi peste o lista cu remedii pt slabit dar n-am salvat-o atunci si am pierdut rubrica unde era....iar acum caut bezmetica si nu o mai gasesc.
Multumesc anticipat!
catteea- Mesaje : 63
Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau
Re: Rubrica pentru Obezitate!
Exista sus o functie de cautare. Se introduce cuvantul miraculos "slabit" si de apasa pe butonul "cautare google".
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Multumesc pentru luminare! Dar mi-ar placea sa faci si un forum(rubrica ) special si pt asta. Cred ca multa lume ar fi incantata...
Ai dreptate cateea, si eu vreau o rubrica de slabit mai ales ca m-am ingrasat 5kg de cand nu mai fumez.Am incercat sa reduc caloriile si sa fac miscare dar nu imi iese.
alexiaiuli- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/
Cred ca cei mai multi bani un medic sau naturopat i-ar face pt. urmatoarele afectiuni:
a) ajutat la slabit
b) ejaculare precoce si potenta
c) celulita
d) cosuri
e) afectiuni legate de menstruatie
Daca va uitati mai bine toat aceste afectiuni au de a face cu aspectul fizic sau cu sexul.
Insa daca oamenii ar fi cat de cat obiectivi si-ar da insa seama ca de fapt tratarea arogantei si a prostiei ar fi
de preferat inainte de orice altceva caci multe alte probleme ar disparea de la sine daca aceste doua insusiri s-ar diminua sau ar disparea.
O "rubrica" speciala pt. obezitate nu are de ce sa existe din punctul meu de vedere si nici nu va exista vreodata.
Daca doriti insa sa discutati despre obezitate sau orice altceva puteti deschide ca utilizatori insa un topic corespunzator.
In homeopatie oricum nu exista remedii generale de slabit caci remediile se aleg individual (remedii constitutionale). Am pus cateva remedii "generale", insa nu stiu cat ajuta.
Insa fara vointa, fara dieta, fara alimentatie sanatoasa, fara a elimina hormonii artificiali este destul de greu de slabit pe o durata mai mare.
a) ajutat la slabit
c) celulita
d) cosuri
e) afectiuni legate de menstruatie
Daca va uitati mai bine toat aceste afectiuni au de a face cu aspectul fizic sau cu sexul.
Insa daca oamenii ar fi cat de cat obiectivi si-ar da insa seama ca de fapt tratarea arogantei si a prostiei ar fi
de preferat inainte de orice altceva caci multe alte probleme ar disparea de la sine daca aceste doua insusiri s-ar diminua sau ar disparea.
O "rubrica" speciala pt. obezitate nu are de ce sa existe din punctul meu de vedere si nici nu va exista vreodata.
Daca doriti insa sa discutati despre obezitate sau orice altceva puteti deschide ca utilizatori insa un topic corespunzator.
In homeopatie oricum nu exista remedii generale de slabit caci remediile se aleg individual (remedii constitutionale). Am pus cateva remedii "generale", insa nu stiu cat ajuta.
Insa fara vointa, fara dieta, fara alimentatie sanatoasa, fara a elimina hormonii artificiali este destul de greu de slabit pe o durata mai mare.
Ultima editare efectuata de catre scarface in Mar Aug 23, 2011 11:05 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
In primul rand vreau sa-ti spun Scarface ca la mine nu merge butonul Cautare ....in al doilea rand nu as vrea sa slabesc doar pt frumusete ci si pt sanatate, in al treilea rand sunt multi care fac bani de pe urma fraierilor care au incredere (gen Herbalife) dar pe mine nu ma intereseaza ca nici nu am bani suficienti, imi cerea cineva 500ron/luna ca sa inghit prafurile lor "naturale 100%" si nici nu vreau. Aroganta nu sunt si nici hormoni artificiali (anticonceptionale) nu iau.
Ca utilizator nu ma pricep sa deschid un topic....
Cred ca problema greutatii corporale o au multe persoane si de aceea imi doream un loc unde sa putem vorbi.
Ca utilizator nu ma pricep sa deschid un topic....
Cred ca problema greutatii corporale o au multe persoane si de aceea imi doream un loc unde sa putem vorbi.
" scarface Astazi la 2:53 pm
.Cred ca cei mai multi bani un medic sau naturopat i-ar face pt. urmatoarele afectiuni:
a) ajutat la slabit
c) celulita
d) cosuri
e) afectiuni legate de menstruatie"
Eu am probleme cu toate.Si as face pentru fiecare cate ceva.Normal ca au de a face cu aspectul fizic sau cu sexul pentru ca nimanui nu ii convine sa se uite cineva la cosurile lui sau la firele de par din barba, mai ales daca esti femeie.La fel nimanui nu ii convine o partidade sex care tine fix 1min.Cat despre aroganta si prostie nu cred ca e cazul pe forumul asta.
Aroganta...nope, nu e cazul meu.Prostie.....nu sunt chiar desteapta dar nici prosta nu sunt.Ce legatura are prostia sau aroganta cu menstruatia la 45 zile, cosuri peste tot celulita si kilogramele in plus?!Dupa renuntarea la fumat metabolismul meu s-a oprit aproape.Nimic nu mai merge cum trebuie.Si am folosit si remedii si ceaiuri si sport si apa si de toate si degeaba.Abia mai gafai desi nu am luat decat 4kg in plus.Adica la 1.73m am 70kg.Nu e mult dar nici putin.
.Cred ca cei mai multi bani un medic sau naturopat i-ar face pt. urmatoarele afectiuni:
a) ajutat la slabit
c) celulita
d) cosuri
e) afectiuni legate de menstruatie"
Eu am probleme cu toate.Si as face pentru fiecare cate ceva.Normal ca au de a face cu aspectul fizic sau cu sexul pentru ca nimanui nu ii convine sa se uite cineva la cosurile lui sau la firele de par din barba, mai ales daca esti femeie.La fel nimanui nu ii convine o partidade sex care tine fix 1min.Cat despre aroganta si prostie nu cred ca e cazul pe forumul asta.
Aroganta...nope, nu e cazul meu.Prostie.....nu sunt chiar desteapta dar nici prosta nu sunt.Ce legatura are prostia sau aroganta cu menstruatia la 45 zile, cosuri peste tot celulita si kilogramele in plus?!Dupa renuntarea la fumat metabolismul meu s-a oprit aproape.Nimic nu mai merge cum trebuie.Si am folosit si remedii si ceaiuri si sport si apa si de toate si degeaba.Abia mai gafai desi nu am luat decat 4kg in plus.Adica la 1.73m am 70kg.Nu e mult dar nici putin.
Cu ceaiuri nu se poate slabi,mai vad in treacat pe la TV cum unele vedete de muzica /film sunt criticate ca au kg in plus si se chinuie sa slabeasca etc.Nu cred ca starurile astea nu au 10 Euro sa-si cumpere un ceai magic de pe net care arata o doamna in stanga de 100 kg si o poza in dreapta de 60 kg dupa 3 luni de ceai si chipurile mananca dulciuri si sta la TV toata ziulica .
Ca sfat personal,nu da vina pe fumat ca ai pus cateva kg,bucura-te ca nu mai fumezi .
Ca sfat personal,nu da vina pe fumat ca ai pus cateva kg,bucura-te ca nu mai fumezi .
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Cele spuse mai sus referitor la prostie sau aroganta erau la modul general, adica vizavi de comportamentul lumii si nicidecum
ceva legat de cei care au scris aici.
Ca sa deschideti un topic nou pe forum se face asa:
a) se merge in rubrica corespunzatoare
b) se apasa pe butonul rosu-albastu cu numele "New Topic".
ceva legat de cei care au scris aici.
Ca sa deschideti un topic nou pe forum se face asa:
a) se merge in rubrica corespunzatoare
b) se apasa pe butonul rosu-albastu cu numele "New Topic".
scarface- Admin
Danc, sunt cea mai fericita persoana din lume pentru ca m-am lasat de fumat Parca mi-a dat Dumnezeu a doua sansa, nici mie nu imi vine sa cred.
Scarface, ai dreptate, o sa deschid un topic nou.
Scarface, ai dreptate, o sa deschid un topic nou.
Aici este acel topic:
https://sanatate.catsboard.com/t1794-sa-slabim-impreuna
https://sanatate.catsboard.com/t1794-sa-slabim-impreuna
scarface- Admin
Subiecte similare
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» Video este pentru toti romanii de pretutindeni! Insa ce va urma va fi groaznica pentru Europeni
» Studenti cobai pentru medicamente isi risca sanatatea pentru 200 de lei
» obezitate cum se poate slabi natural
» "Toate trebuie încununate de credință, pentru că toate se fac pentru Dumnezeu!"
» Video este pentru toti romanii de pretutindeni! Insa ce va urma va fi groaznica pentru Europeni
» Studenti cobai pentru medicamente isi risca sanatatea pentru 200 de lei
» obezitate cum se poate slabi natural
» "Toate trebuie încununate de credință, pentru că toate se fac pentru Dumnezeu!"
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Sugestii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum