Exemple de predictii stiintifice si profetii din Noua Revelatie
4 participanți
Pagina 1 din 1
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
Re: Exemple de predictii stiintifice si profetii din Noua Revelatie
Inca nu am ajuns la aceasta carte si as avea o intrebare: aceasta carte a fost inceputa de Jakob L. si continuata de Gottfried?
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Pe moment am crezut ca este vorba de o carte in sine ,dar dupa ce am postat aici am realizat ca New Revelation nu e o carte in sine ci le cuprinde pe toate de fapt si cum nu am gasit acest titlu intre cartile pe care le am am crezut ca e o alta carte.
Lorber a scris cam 25 de carti si Mayerhofer a scris dupa ce murit Lorber 3 carti.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Nelamurire la o afirmatie privitoare la viitorul evreilor.... Sigur Domnul are dreptate, dar vreau sa intreb totusi...
In versetul 5, capitolul 153 , volumul 6, Marea Evanghelie Ioan , Domnul spune...ca evreii "(....) nu vor mai fi nicicand un singur popor (....) . Iar tara aceasta le va fi luata pentru totdeauna, si paganii o vor transforma intr-un pustiu!" Link pentru text original in germana
Eu ma intreb si nu prea inteleg de ce nu mai pot fi considerati acum, in actualul Israel, ca "un singur popor" , si de ce afirma Domnul ca tara de la vremea aceea le va fi luata pentru totdeauna...? Actualul stat Israel este aproximativ pe aceeasi locatie ca cea de atunci, sau nu ..?
Cine stie , ma poate lamuri..
Eu ma intreb si nu prea inteleg de ce nu mai pot fi considerati acum, in actualul Israel, ca "un singur popor" , si de ce afirma Domnul ca tara de la vremea aceea le va fi luata pentru totdeauna...? Actualul stat Israel este aproximativ pe aceeasi locatie ca cea de atunci, sau nu ..?
Cine stie , ma poate lamuri..
sunsray- Mesaje : 2
Data de inscriere : 04/12/2009
Israelul de azi nu mai este un popor in adevaratul sens al cuvantului.
Acest popor artificial a fost facut in mod artificial de iluminatii, de bancheri, ca sa slujeasca anumitor interese perverse.
Un popor natural ia nastere altfel.
In plus citeste despre cele 2 feluri de evrei care exista: cei originali si cei falsi. cei falsi sunt de fapt kasarii din ukraina care au trecut la religia iudaica ca sa scape de sunt influenta bisericii acum cateva sute de ani.
Pe langa asta deci cei sunt acum in Israel nici macar nu sunt evrei.
Acest popor artificial a fost facut in mod artificial de iluminatii, de bancheri, ca sa slujeasca anumitor interese perverse.
Un popor natural ia nastere altfel.
In plus citeste despre cele 2 feluri de evrei care exista: cei originali si cei falsi. cei falsi sunt de fapt kasarii din ukraina care au trecut la religia iudaica ca sa scape de sunt influenta bisericii acum cateva sute de ani.
Pe langa asta deci cei sunt acum in Israel nici macar nu sunt evrei.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
..
banuiam ca asa stau lucrurile, dar nu aveam informatiile necesare.....
In ce priveste locatia..?
In ce priveste locatia..?
sunsray- Mesaje : 2
Data de inscriere : 04/12/2009
Subiecte similare
» Revelatie recenta
» Revelatie de la Iisus despre rugatul la sfinti si la Maria
» Profetii ale duhovnicilor romani
» Zece accidente ştiinţifice care au dus la mari descoperiri
» Despre posesiunea din p.d.v. divin - revelatie de la Iisus
» Revelatie de la Iisus despre rugatul la sfinti si la Maria
» Profetii ale duhovnicilor romani