Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

rinoreea posterioara

2 participanți

In jos

rinoreea posterioara Empty rinoreea posterioara

Mesaj  CristianPsi Joi Aug 04, 2011 1:00 am

am de vreo 10 ani aceasta "boala". problema pe scurt : aceasta rinita apare din senin la cel mai "mic" curent de aer rece sau cand simt picioarele reci si transpirate si ce se intampla : incepe secretia sa curga. pana aici nimic special DAR totul retro nazal deci aceste picaturi imi lovesc gatul si deci dintr-o "simpla" rinita(cronica) ajung sa "fac"/am o faringita cronica care ma duce in genere la antibiotic. scurgerea e ca o picatura chinezeasca ce te macina usor usor. foarte enervant iar infectia in gat practic ataca si alte organe dar nu detaliez aici
in afara de natrium muriaticum 9 ch, hydrastis,mercurius solubilis, dulcamara si evident hepar sulfur (in dilutie inalta hepar pt a "bloca" scurgerile) are cineva alte idei ? problema e simpla : daca nu apuc sa iau din timp hepar si alte combinatii ce mi le fac eu deja nu mai pot stopa nebunia
am facut si o operatie de "deviere" a acestei probleme si evident ca nu a mers
as vrea si alte solutii alte medicamente homeo
multumesc
CristianPsi
CristianPsi

Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta

Sus In jos

rinoreea posterioara Empty Re: rinoreea posterioara

Mesaj  danamag Joi Aug 23, 2012 3:03 am

Cristian si eu am aceeasi scurgere posterioara , dar spre deosebire de tine la mine este permanenta, mai accentuata pe partea stanga, indiferent de anotimp. La mine este ceva mai vascoasa si de culoare alba, precum hartia. Ma chinui cu aceasta de cca 2 ani, cand debutul a fost brusc. Am fost pe la 7 dr. O.R.L. (tratamente cu carul), medici alergologi, m-am operat de deviatie de sept si cornete, radiografii saf, exudate care nu au prezentat nimic(nici candida, nici stafilococi, nici streptococi). Toti ridica din umeri....cica sa ma obisnuiesc asa ! Dar cum spuneai si tu....din aceasta cauza faringita este la ea acasa (mai ales usturimile de gat !). Iar in ultimul timp ma deranjeaza orice bataie de vant si parca se intetesc aceste scurgeri care si asa sunt permanente !
Cam asta pe "scurt"!
Sincer imi pun toata nadejdea in homeopatie!
De aceea, il rog din suflet pe D-l Dr. Scarface sa ne ajute cu un sfat/recomandare/tratament. Mentionez ca eu sunt din Bacau.
Va multumesc !

danamag

Data de inscriere : 23/08/2012

Sus In jos

Mesaj  danamag Joi Aug 23, 2012 3:21 am

Asa cum ati mentionat nici tratamentele homeopatice nu se iau dupa ureche ci trebuie un medic sa ne ghideze prin tot acest univers de remedii.
In masura in care aveti timp si puteti raspunde va multumesc mult !

Pt. Cristian: Poate la tine ajuta (la mine nu) aerosolii cu apa de mare. Ai nevoie de nebulizator si sa faci ceva sedinte. Eu am facut ceva de genul acesta la Sovata; nu mi-a trecut dar secretiile au devenit mai fluide. Sanatate.

danamag

Data de inscriere : 23/08/2012

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum