Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un documentar rusesc despre experiente socante

2 participanți

In jos

Un documentar rusesc despre experiente socante Empty Un documentar rusesc despre experiente socante

Mesaj  DanC Lun Iun 20, 2011 2:26 am

DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Un documentar rusesc despre experiente socante Empty Re: Un documentar rusesc despre experiente socante

Mesaj  DanC Lun Iun 20, 2011 10:01 am

Parerea mea este ca reportajul reprezinta doar o propaganda sovietica.Nu este nimic adevarat,in acest caz am putea discuta despre un transplant de corp viabil.Prin aceasta s-ar arata ca intreagul suflet este de fapt creierul nostru si nimic altceva.
In anii comunismului romanesc a fost urmatoarea istorisire reala:tovarasul Nicolae a ordonat proiectul Dacia 500 (Dacia Lastun) ca si proiect 100% original romanesc.La inaugurare ,Ceausescu a fost informat ca stergatoarele de parbriz au fost importate si nu fabricate in RO.Cu greu au scapat tovarasii ingineri responsabili de proiect de osanda la munca la Canalul Dunarea-Marea Neagra.Cum adica Romania nu poate fabrica niste amarate de stergatoare???
Acum imaginati-va rusii aceia care au primit buget de la Stalin,cam ce pateau ei daca dupa fonduri consistente,venau dupa 2-3 ani de cercetari cu rezultate nule in fata Capitalismului?
DanC
DanC

Sus In jos

Un documentar rusesc despre experiente socante Empty Re: Un documentar rusesc despre experiente socante

Mesaj  scarface Lun Iun 20, 2011 10:26 am

Cu astfel de argumente nu se poate clarifica nimic, deoarece se bazeaza pe supozitii si lucruri care nu au de a face cu experiementul. Cu sufletul e mai complicat iar experimenetele de acest gen sunt multe si sunt oribile.
Sufletul in acest caz inca nu s-a desprins de corpul fizic caci nervii inca traiesc si ca urmare nu exista un motiv 100% de a se desparati de trup. Legatura suflet trup este facuta prin nervi si nu are de aface direct cucreierul. La transplante desi inima moare
omul traieste mai departe atata vreme cat creirul functioneaza, iar la membre amputate la fel.
deci putem conclude din ceea ce cunoastem deja ca daca creierul inca functioneaza normal atunci corpul inca este capabil de "supravietuit", , chiar cu lipsa organelor care curata si energiozeaza sangele. Insa viata asta nu este. Probabil ca au facut deja
asta si cu oameni insa la oameni sufletul se poate hotara singur altfel si Dumnezeu are mai multe de zis decat la un caine.
Au clonat deja tot felul de himere - combinatii de om cu animale - si alte lucruri ciudate incat daca am sti ni s-ar face rau, cred. Saracul caine...Dumnezeu insa o sa le dea rasplata la astfel de cercetatori, sau mai bine zis, acestia o sa o primeasca in mod automat rasplata dupa faptele lor.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  DanC Lun Iun 20, 2011 10:48 am

Eu in primul rand nu cred ca ,capul acela de caine era independent.
Dar sincer sa fiu ma depaseste puterea de a intelege cum poate supravietui un cap singular ,atunci inseamna ca membrele si toate celelalte organe si functii sunt doar pentru a servi de fapt acestui creier?!Stiu ca Christopher Reeve (actorul din Superman) vroia un transplant de corp dar nu a mai apucat.Ce credeti ca s-ar fi intamplat daca facea acest lucru?Adica era tot "el"?Atunci ar insemna ca creierul este totul...Eu ca si multi altii am impresia ca in cap am totul,deci daca as avea un transplant de corp reusit in caz de o paralizie totala, totul ar fi ok pentru mine,asa as zice.Oare asa sa fie?
DanC
DanC

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Iun 20, 2011 10:56 am

Ce tu nu poti intelege este realitate, ti-am dat cateva exemple. Ca sangele nu poate fi la fel ca si cum este curatit si produs de organe este clar, insa se poate tine in viata asa ceva timp, chiar daca aia nu este chiar viata si doar o masina este cea care preia rolul organelor care lipesc.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum