Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

cremele de protectie solara

3 participanți

In jos

cremele de protectie solara Empty cremele de protectie solara

Mesaj  stelutademare Dum Iun 12, 2011 11:54 am

Buna tuturor
Voi merge in tara pentru o scurta vacanta si vreau sa merg la mare cateva zile.Ce anume folositi cand mergeti la plaja pentru protectia solara. Stiu ca tot ce este pe piata cu "chipurile" factor de protectie 50 pentru copii de exemplu, e o pacaleala, dar nu stiu ce sa folosesc pentru fetilele mele..Astept sugestii..
Multumesc
stelutademare
stelutademare

Data de inscriere : 02/01/2010
Varsta : 52
Localizare : Birmngham-England

Sus In jos

cremele de protectie solara Empty Re: cremele de protectie solara

Mesaj  scarface Dum Iun 12, 2011 12:21 pm

Pe vremea mea nimeni nu folosea creme de protectie si la mare toata lumea stia sa stea treptat la soare. Eu stateam cate 10 ore pe zi, cate 90 de zile pe an la mare si nu am folosit niciodata crema. Bebele meu a stat la soare fara creme de la inceput si acum
e deja bronzat bine si toti ceilalti bebelusi sunt albi ca varul. E de o mie de ori mai bine sa fi ars de soarele vindecator decat
sa-ti pui cremele alea pe tine care sunt pline de substante cancerigene.
In Germania exista creme eco fara subsrtante nocive in ele, dar deja ideea de crema este proasta.
Ori stai la soare ori stai cu tricou pe tine sau partial cu tricou pe tine. Nu inteleg de ce cineva vrea sa stea gol la soare si totusi sa nu se bronzeze.
Pa langa faptul ca cremele sunt nocive substantele din ele polueaza marea si ucid sute de mii de fiinte.
Cand mergi la mare uita-te la filmul creeat de creme de pe suprafata apei. O sa vezi ca se intinde pe kilometri intregi de-a lungul si de-a latul marii.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Lun Iun 13, 2011 4:15 am, editata de 2 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  CK Dum Iun 12, 2011 10:57 pm

eu vara nu pot sa ies din casa fara crema de protectie macar pe fata, ma ard ,arat ca un rac si raman pete maro pe piele...oribil. acum depinde de pigmentatia fiecaruia , eu fiind alba folosesc de la iwostin crema cu spf de la 20 in sus si e SUPER buna, costa in jur de 30 -40 de lei. anul trecut la mare dupa 2 ore de plaja fara crema aveam arsuri pe umeri, arsurile solare se trateaza f bine cu unguent/ulei de galbenele.

CK

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum