anticonceptionale vs metoda "calendar"
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
anticonceptionale vs metoda "calendar"
Am mai citit ca multa lume foloseste calendarul in loc de anticonceptionale,mi s-a parut foarte logic pana am auzit o poveste zilele trecute.Asa pe scurt:
cuplu necasatorit la Revelion,el face pasul cel mare:o cere pe fata in casatorie si au si contact sexual in noaptea dintre ani .Fata era categoric in afara perioadei de ovulatie si totusi s-a intamplat:a ramas gravida!
Explicatia ginecologului a fost ca emotiile mari pot produce ovulatie spontana.Deci calendarul nu tine intotdeauna.Mai astept si alte pareri,eu sincer nu am mai auzit asa ceva.Dar cazul este real,cunosc persoanele.
cuplu necasatorit la Revelion,el face pasul cel mare:o cere pe fata in casatorie si au si contact sexual in noaptea dintre ani .Fata era categoric in afara perioadei de ovulatie si totusi s-a intamplat:a ramas gravida!
Explicatia ginecologului a fost ca emotiile mari pot produce ovulatie spontana.Deci calendarul nu tine intotdeauna.Mai astept si alte pareri,eu sincer nu am mai auzit asa ceva.Dar cazul este real,cunosc persoanele.
DanC- Mesaje : 1033
Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47
anticonceptionale vs calendar
asa e...se poate ramane insarcinata chiar daca nu esti in perioada de ovulatie...nu stiu cum sa explic da am auzit ca spermatozoizii ar putea "sta in viitoarea mamica" o perioada de cateva zile, si apoi daca in cele cateva zile femeia este in perioada de ovulatie cred ca poate ramane insarcinata. despre ce ai zis tu cu emotiile chiar nu stiam...interesant. mai bine cu prezervativ...sau mai sunt metode...dar anticonceptionale si calendar eu personal nu as incerca...pentru ca pastilutele pe termen lung pot face mai mult rau decat bine (in legatura cu un viitor bebe, pot aparea probleme)
Anca- Mesaje : 4
Data de inscriere : 25/06/2011
Subiecte similare
» Cum sa produci orice remediu homeopat oricand si fara nici un ban
» Metoda GUNA
» Detoxifierea intestinului cu o metoda simpla
» practicare metoda EFT
» metoda cu eticheta
» Metoda GUNA
» Detoxifierea intestinului cu o metoda simpla
» practicare metoda EFT
» metoda cu eticheta
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Small talk - Diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum