Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ce sa fac?

In jos

ce sa fac? Empty ce sa fac?

Mesaj  nicavictorita Mar Mai 31, 2011 10:56 pm

buna la toata lumea,am un baietel cu trisomie 21-pe 06.06 face 3 ani.sunt in culmea disperarii pt ca are probleme orl,care nu se termina niciodata-asta de cel putin 8 luni.acum 1 an l-am dat la cresa,au inceput imbolnavirile-vara trecuta a facut de 3 ori herpangina,apoi in toamna a racit,s-a complicat,a facut otita seroasa bilaterala,care a cedat (aparent)dupa 6 sapt cu n...antibiotice.practic niciodata nu si-a revenit ca ex,din martie pana acum a luat 8 antibiotice Crying or Very sad -5 injectabile-tot pt rinoadenofaringoamigadlita. si otita...nu i-a trecut...l-am operat de polipi si la urechi pe 4 mai,pe 22 a facut amigdalita pultacee...iar antib,dupa 4 zile sub antib a facut 40...,pe langa antib oral ,i s-a dat si injectabil...dupa ce a terminat acest trat(adica luni ),am fost la orl,mi s-a spus ca are o otita usoara....am vazut negru in fata ochilor...ne-a dat trat cu picat locale cu antib pt nas ,antiinflamator si un spray de nas-cu apa cu minerale....,el se simte f rau:nu doarme ca lumea,nu mananca,nu bea-logic ca nu se joaca....aseara a inceput cu 38,azi-s-a trezit la 5,agitat,n-a papat/baut nimic...a facut iar 38,i-am da belladona ch 9 ,dizolvata in apa,cu lingurita din sfert in sfert de ora,...37.7.am inceput de o sapt sa-i dau dim 2ml-gemoderivat maces,pranz-2ml gemoderivat coacaz negru,seara-2ml gemoderivat porumbar.sunt convinsa ca ceea ce se intampla acum, e rezultatul intoxicarii corpului cu medicamente...i-am facut analize totul ok-doar copilul bolnav Sad .ma ingrijoreaza ficatul lui,cu antitermic si antib continnuu de 2 luni,la analizele dinainte de op,au iesit bune tgo si tgp....in Gl nu am un homeopat bun,am facut acum 1.6ani trat homeopat-ca sa nu-i spun pseudohomeopat,fara rezultate,si acum am in casa o sacosa de remedii..........la fel sunt convinsa ca numai un trat homeopat il poate pune pe picioare,dar nu-mi permit sa plec in alt oras dupa un homeopat bun....aceste luni de tratamente ne-au ruinat si financiar...ma doare sufletul,sa vad ca mereu ii e rau,n-are chef de joaca,pofta de mancare,nu se odihneste cum trebuie....e un copil super istet si -mi pare rau ca ne poticnim aici,in loc sa aiba o copilarie normala.efectiv numai stiu unde sa ma duc.e innebunit dupa cresa,dar mai mult sta acasa.eu ar trebui sa incep munca,dar nu am ce sa fac pt ca se imbolnaveste,nu am cu cine sa-l las,si bineintels si veniturile scad.e un cerc f vicios,parca numai reusim sa iesim din el...vreau doar sa-l ajut si parca -i fac mai mult rau cu doctorii.am inceput sa fiu f sceptica in privinta doctorilor,parca numai cred nimic.....m-am intins mult si pe langa subiect,dar....sunt epuizata pe toate planurile....poate ma ajutati cu un sfat?!!!

nicavictorita

Data de inscriere : 14/05/2011

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum