Ce spune Ghandi despre homeopatie!
Pagina 1 din 1
Ce spune Ghandi despre homeopatie!
Homeopatia, una dintre cele mai cunoscute şi mai practicate forme de medicină neconvenţională, îşi propune să vindece nu boala, ci individul, considerat unic şi irepetabil, restabilind echilibrul dintre fizic şi psihic. Spre deosebire de medicina alopată, care cu ajutorul medicamentelor înlătură doar simptomele nu şi cauza bolii, medicina
homeopatică foloseşte diluţii infinitezimale din anumite substanţe, netoxice şi complet lipsite de efecte secundare.
Motto:
„Homeopatia este metoda cea mai avansată şi mai rafinată de a trata pacientul în mod economic şi nonviolent.“
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Numai Scarface este vinovat; eu înainte nu aveam multe tangenţe cu homeopatia, acum am...
Mulţumesc, Scarface, pentru insistenţă
homeopatică foloseşte diluţii infinitezimale din anumite substanţe, netoxice şi complet lipsite de efecte secundare.
Motto:
„Homeopatia este metoda cea mai avansată şi mai rafinată de a trata pacientul în mod economic şi nonviolent.“
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Numai Scarface este vinovat; eu înainte nu aveam multe tangenţe cu homeopatia, acum am...
Mulţumesc, Scarface, pentru insistenţă
Subiecte similare
» Un preot spune adevarul despre poporul roman
» Site cu carti si soft homeopat (in engleza)
» Ce spune Iisus despre cauza sangelui ingrosat si mijloace de remediere
» Despre homeopatie pe scurt
» Carti si linkuri despre homeopatie
» Site cu carti si soft homeopat (in engleza)
» Ce spune Iisus despre cauza sangelui ingrosat si mijloace de remediere
» Despre homeopatie pe scurt
» Carti si linkuri despre homeopatie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum