Coxartroza secundara
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Coxartroza secundara
Buna seara ,
Am 45 de ani si coxartroza secundara la soldul drept. Poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri?
1.Se pot vindeca (regenera) cartilagiile ? Cum?
2.Daca am urmat un tratament cu injectii intraarticulare cu NeoVisc, este obligatorie o pauza pana a putea urma un tratament homeopat sau un alt tip de tratament ?
Multumesc
Am 45 de ani si coxartroza secundara la soldul drept. Poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri?
1.Se pot vindeca (regenera) cartilagiile ? Cum?
2.Daca am urmat un tratament cu injectii intraarticulare cu NeoVisc, este obligatorie o pauza pana a putea urma un tratament homeopat sau un alt tip de tratament ?
Multumesc
dicumri- Mesaje : 5
Data de inscriere : 20/03/2011
Re: Coxartroza secundara
Tratamentul homeopat nu interactioneaza cu alte tratamente. Remediile homeopate nici nu actioneaza direct la corp caci sunt remedii energetice, actionandna de fapt la nivelului corpului energetic unde este de fapt si cauza bolii. Exista remedii homeopate cu rezonanta la articulatii.
In plus trebuie alimentatie bogata in siliciu si magneziu organic.
Iti recomand zilnic 1 lingura de faina de mei de la plafar, se ia in ceva suc sau apa dupa masa, mai multe saptamani si mai des ciorba din picioare de vita:
http://www.leacuri.net/html/hildegard/fracturi.htm
In plus trebuie alimentatie bogata in siliciu si magneziu organic.
Iti recomand zilnic 1 lingura de faina de mei de la plafar, se ia in ceva suc sau apa dupa masa, mai multe saptamani si mai des ciorba din picioare de vita:
http://www.leacuri.net/html/hildegard/fracturi.htm
Ultima editare efectuata de catre scarface in Mar Mai 03, 2011 3:34 am, editata de 1 ori
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Multumesc . O seara buna si numai bine.
Coxartroza secundara - medici homepati ( Brasov)
Buna ziua ,
Cu ciorba de picioare de vita si faina de mei este OK.
Dupa ce am cautat medici homepati pe net am inceput sa intru in deriva.
Puteti sa-mi recomandati un medic , eventual in Brasov ?
Daca nu oriunde in tara .
Eu am gasit in Brasov : Adriana Corina Blaj , Zainescu Laura , Brebenaru Mihaela.
Dar nu stiu incotro.
Multumesc.
Cu ciorba de picioare de vita si faina de mei este OK.
Dupa ce am cautat medici homepati pe net am inceput sa intru in deriva.
Puteti sa-mi recomandati un medic , eventual in Brasov ?
Daca nu oriunde in tara .
Eu am gasit in Brasov : Adriana Corina Blaj , Zainescu Laura , Brebenaru Mihaela.
Dar nu stiu incotro.
Multumesc.
Incercati la Dr. Zainescu.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Multumesc.
O seara buna si sanatate
O seara buna si sanatate
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale picioarelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum