Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Furnici foarte stresante...

4 participanți

In jos

Furnici foarte stresante... Empty Furnici foarte stresante...

Mesaj  catteea Mar Mar 01, 2011 11:48 pm

Buna dim! Scriu si eu aici poate mi-o raspunde cineva care a trecut printr-o experienta asemanatoare. De vreun an si ceva de cand a inceput fiicamea sa misune peste tot au inceput si ele sa apara, erau si inainte dar acum sunt prea obraznice. Am dat cu tot ce se putea da dar degeaba. cert este ca nu le mai suport una doua se aduna la orice scapa fetita pe jos....nu conteaza ca e dulce sau sarat(pufuleti). Eu acum dau cu aspiratorul ...peste 10 min apar iar izvorand parca din pamant. Casa este foarte veche si din caramida si ele isi fac culcusul in pereti cred. NU LE MAI SUPORT! Mi-au piscat fetita de picioruse. Cu substante prea toxice nu pot sa dau din cauza copilului. Am incercat diverse suc de lamaie, praf de copt, raid pt furnici, clor, etc. Daca cineva de pe acest forum s-a confruntat vreodata cu o problema asemanatoare si a scapat de ele il rog sa-mi spuna si mie ce pot sa fac. Multumesc!

catteea

Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau

Sus In jos

Furnici foarte stresante... Empty Re: Furnici foarte stresante...

Mesaj  catteea Vin Mar 04, 2011 11:11 pm

Chiar nu stie nimeni cum se poate scapa de aceste mici vietuitoare!? Sad

catteea

Sus In jos

Mesaj  alexiaiuli Sam Mar 05, 2011 12:59 am

Imi aduc aminte ca si eu am avut probleme acum vreo 4 ani cand era fiica-mea mica cu furnicile.Eu stau la casa si era teroare.Dar am scapat cu un spray de muste normal.la mine ieseau de undeva de sub plinta parchetului si am dat in zona respectiva.Uita-te pe unde ies din pamant, ciment sau ce ai tu pe jos.Si da cu spray acolo 2-3 zile la rand.O sa iti dai usor seama ca se strang foarte multe la un loc.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  scarface Sam Mar 05, 2011 5:11 am

Atentie cu spray-urile cu insecticide. sa nu cumva sa le folositi si pe urma sa stati sau sa dormiti in camera aceea fara sa o aerisiti cateva zile bune - evitand dormitul sau sederea in ea. Cel mai bine o faceti inainte sa plecati in concediu si lasati pe cineva sa aeriseasca bine.
Cunosc multe cazuri de boala dupa astfel de incercari. Sa nu cumva sa scapati de insecte si va alegeti cu vreo boala.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  catteea Dum Mar 06, 2011 12:19 am

Pai eu nu vreau sa folosesc substante chimice cu atat mai putin spray-urile pt insecte. Caut ceva mai naturist Smile poate stie cineva cum si cu ce sa dau in afara de a strica si a reconstrui locuinta. Culmea este ca eu am furnici si soacramea nu are desi suntem in aceeasi casa.

catteea

Sus In jos

Mesaj  alexiaiuli Dum Mar 06, 2011 10:51 pm

Probail ca soacra ta nu face asa multe firimituri.Si eu am avut furnici in perioada cand era fii-mea mica si facea mizerie pe jos.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Mar 07, 2011 1:24 am

Furnicile isi fac cuibul in locuri energetice negative pt. om. Putem incerca ceva homeopat cu paharul ..ceva de care fug furnicile...
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  catteea Lun Mar 07, 2011 3:31 am

pai sa incercam dar ce? m-am saturat de ele Embarassed si cred ca e ceva cu camera noastra pt ca uneori nu mai suportam nici eu nici sotul si fetita se agita asa din senin.

catteea

Sus In jos

Mesaj  scarface Lun Mar 07, 2011 5:39 am

Am gasit ceva: reemediul Camphora C6.
Fa-l cu eticheta in mai multa pa si cu apa asta stropesti pe acolo pe unde vin sau locuiesc furnicile.
Ia un pulverizator. Cica dispar in 1-2 zile.

Camphora 6: Ants
Several anthills in the meadow were thoroughly watered with Camphora and the ants completely disappeared after 1-2 days. A wooden beam infested with ants was similarly treated in our house. Here too, they quickly disappeared.

Sursa: http://www.homeoplant.com/?aaa
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  catteea Lun Mar 07, 2011 7:24 am

multumesc mult . abia astept sa le termin! revin c

catteea

Sus In jos

Mesaj  catteea Mier Mar 16, 2011 5:09 am

Multumesc mult Scarface pt remediul dat. Am pulverizat o singura data prin casa pe unde erau ele si nu stiu ce s-a intamplat ca parca erau nebune ...nici cu insecticid cand dadeam nu faceau asa de urat....parca le ardea ceva.....si nu mai fugeau pe jos...se ridicau in sus pe pereti pe mobila m-am si speriat. Adevarul e ca eu nu am facut asa cum mi-ai spus tu cu borcanul ci am dizolvat granulele intr-un pulverizator care mirosea a detergent si cred ca nu a fost tocmai ok de aceea nici nu au disparut de tot, dar cert este ca s-au mai rarit. Daca mi-ai mai cauta si un remediu pt. muste ....Smile a venit caldura si au aparut si ele...

catteea

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Mar 16, 2011 9:28 am

De la detergent nu era... era de la Camphora homeopata. Deci mai da pe acolo pe unde stau si o sa plece. Ca sa vedeti si voi deferenta intre insecticide si homeopate. De insecticide toxice nu se sinchisesc nici macar furnicile. De Camphora C6 diluata 1:1000000000000 fug ca dracul de tamaie.
Pentru muste exista un remediu de la Hildegard von Bingen...nu mai stiu care..tre sa ma uit.
Maine o sa vrei ceva pt. carcalaci si poimane de soareci. Crezi ca sunt de la deratizare ? :-)
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  andrei Mier Mar 16, 2011 1:10 pm

Pentru muste era chimen turcesc macinat amestecat cu miere de la Hildegard von Bingen.
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  scarface Mier Mar 16, 2011 1:13 pm

Da, asa e...asta atrage mustele si le omoara ca si foliile lipicioase cu otrava. Asa de repede au aparut mustele la tine ?
Insa musca face numai bine acolo unde este: curata mancarea pe care se aseaza de otrava , echilibreaza electricitatea statica..salveaza de la moarte pe cei care dorm vara dupa masa ...si alte lucruri incredibile etc.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  andrei Mier Mar 16, 2011 10:17 pm

Si aici au aparut mustele imediat ce a dat caldura Smile
andrei
andrei

Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova

Sus In jos

Mesaj  catteea Mier Mar 16, 2011 10:31 pm

Multumesc Scarface! Stiu ca nu esti de la deratizare ....dar daca tot le stii pe toate ....Very Happy
Multumesc si lui Andrei pt. remediul mustelor. problema mea e ca eu stau la magazin cu usa deschisa si ele intra multe , foarte multe, iar cand statea si soacra mea cu mine la inceput in magazin toata ziua dadea dupa ele cu insecticid nu conta ca eram si noi inauntru. Cred acum ca ea avea alt scop Razz.
Oricum am sa incerc orice pt muste pt ca pe langa binele pe care-l fac ma si streseaza, se aseaza pe produse, fac mizerie, clientilor nu le plac.....etc.

catteea

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Mar 17, 2011 12:23 am

o intrebare: cine a vazut vreodata pui de musca ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  catteea Joi Mar 17, 2011 6:45 am

Am vazut muste imperecheate, musculite mai mici....cred ca alea mici sunt puii de musca Smile si mai sunt si masculii musca (bazoi, tauni, muscoi)

catteea

Sus In jos

Mesaj  scarface Joi Mar 17, 2011 11:36 am

Nu, mustele alea sunt din alta specie. Nimeni nu a vazut "pui" de muste vreodata caci musca iese direct asa cum este din oua ca mireasa din biserica. Sau ca fluturii. Ai vazut pui de fluturi vreodata ?
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  catteea Vin Mar 18, 2011 12:50 am

Pai am vazut fluturasi mai mici ...mai mari...dar niciodata nu m-am gandit la pui...foarte interesant!

catteea

Sus In jos

Mesaj  scarface Vin Mar 18, 2011 3:41 am

Sunt multe lucruri misterioase la care nu ne gandim si par firesti. De exemplu: ce invarte pamantul cu viteza constanta ?
Si nu numai pamantul, ci orice corp ceresc: luna, soarele, planetele ? Fiecare cu viteza lui anume.

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum