Dr. Emoto Masaru: Indiferenta ucide!
5 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Stiri si noutati care nu au de a face cu medicina
Pagina 1 din 1
Dr. Emoto Masaru: Indiferenta ucide!
Dr. Emoto Masaru a realizat un experiment cu orez.
El a luat 3 borcane cu orez peste care a pus apa.
In fiecare zi, timp de 30 de zile, a spus “Multumesc” primului borcan cu orez, “Esti un idiot!” celui de al doilea borcan, pe cand pe cel de al treilea l-a ignorat complet.
Concluzia e simpla: indiferenta ucide. Cuvintele sunt puternice.
Ofera atentie celor din jur. Intreba-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorba buna, felicita-i pentru reusite, imbarbateaza-i pentru nereusite.
Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel. Ingnorandu-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt in amurg…
In cautarile noastre nebune de zi cu zi uitam deseori ca lucrurile simple sunt cele care fac viata mai frumoasa. Si tot ele fac o diferenta in viata oamenilor de langa noi.
Adu viata in lumea din jurul tau. Si culoare!
Sursa: sheblogs.121.ro
https://www.youtube.com/watch?v=xO25wNYohtw&feature=player_embedded
El a luat 3 borcane cu orez peste care a pus apa.
In fiecare zi, timp de 30 de zile, a spus “Multumesc” primului borcan cu orez, “Esti un idiot!” celui de al doilea borcan, pe cand pe cel de al treilea l-a ignorat complet.
Concluzia e simpla: indiferenta ucide. Cuvintele sunt puternice.
Ofera atentie celor din jur. Intreba-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorba buna, felicita-i pentru reusite, imbarbateaza-i pentru nereusite.
Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel. Ingnorandu-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt in amurg…
In cautarile noastre nebune de zi cu zi uitam deseori ca lucrurile simple sunt cele care fac viata mai frumoasa. Si tot ele fac o diferenta in viata oamenilor de langa noi.
Adu viata in lumea din jurul tau. Si culoare!
Sursa: sheblogs.121.ro
https://www.youtube.com/watch?v=xO25wNYohtw&feature=player_embedded
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
Re: Dr. Emoto Masaru: Indiferenta ucide!
MARE DREPTATE! Buna Loret72! Bine ai facut ca ai postat acest articol, desi stiam acest lucru, il simteam pe propria-mi piele (soacra) nu-l constientizam de multe ori. Desi incerc sa fiu indiferenta la unele rautati si vorbe urate si incerc sa-mi impun sa nu-mi mai pese degeaba, undeva in adancul sufletului ma doare si din aceasta cauza nu pot sa mai fiu cu ea cum am fost(buna, deschisa, sincera) NU POT.
catteea- Mesaje : 63
Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau
De ce nu-i faci si ei o combinatie de remedii Bach ? O poti declara ca apa sfintita sau remediu din america pt. problemele cutare si cutare...etc.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Si cand gasesti remediul potrivit pentru soacra ta, te rog sa mi-l dai si mie Si eu ma simt o intrusa desi stau cu ea in casa de 14 ani
alexiaiuli- Mesaje : 223
Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/
Foarte frumos si interesant!
danic- Mesaje : 51
Data de inscriere : 23/12/2009
Subiecte similare
» Masaru Emoto - seminar in Romania (video)
» Dr. Masaru Emoto - cuvantul, muzica si rugaciunea schimba calitatea apei
» Cum se ucide un rechin
» Zapada din Bucuresti poate ucide
» E-urile din alimente, ucigasii lenti ai vietii moderne
» Dr. Masaru Emoto - cuvantul, muzica si rugaciunea schimba calitatea apei
» Cum se ucide un rechin
» Zapada din Bucuresti poate ucide
» E-urile din alimente, ucigasii lenti ai vietii moderne
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Stiri si noutati care nu au de a face cu medicina
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum