Inflamarea gingiilor
+2
scarface
catteea
6 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
Inflamarea gingiilor
Buna ziua! de vreo 2 sapt. gingia dintre dinti imi este putin umflata si ma jeneaza la limba. m-am uitat in oglinda si am vazut ca si culoarea nu mai e roz deschis ci rosu inchis spre violet. sunt tare ingrijorata....si nu stiu de la ce poate sa fie...am dintii mei toti nu am lucrari puse ...doar niste plombe. acum mi-e frica sa nu-i pierd....va rog din suflet sa-mi raspundeti pana voi merge la stomatolog. mentionez ca de 2 luni sunt in tratament homeopatic cu granule si ma spal cu pasta de dinti nementolata de la boiron, care nu=mi prea place dar n-am ce sa fac. va multumesc anticipat!
catteea- Mesaje : 63
Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau
Re: Inflamarea gingiilor
Ce remedii homeopate iei, in ce dilutie , de cat timp si cat de des ?
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Pasta de dinti nementolata au si cei de la Etera ( cea cu echinaceea ), se gaseste la Plafar sau chiar in Kaufland. Poate va place mai mult decat cea de la Boiron
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
remediile...
pai dimineata iau 3 granule de calcarea carbonica ch-7 iar seara iau 3 granule de streptococcinum b-hem. ch-15 de 3 sapt.
Gingii sangerande de culoarea rosu inchis indica remediul Lachesis mutans. Fa-ti o singura doza, unica, nu zilnica, cu metoda cu eticheta in diluatia C200 si nu mai lua calciu si nici strept. 2 zile si vezi ce efect are.
scarface- Admin
multumesc mult scarface, o sa caut remediul de care mi-ai spus. ce e curios e ca si sora mea spunea aseara ca a facut exact ca mine o chestie la gingie jenanta si de culoare inchisa. precizez ca si ei homeopata i-a dat streptococcinum b-hem tot pt. aslo foarte mare (700). noi suntem operate de amigdale de mici.
Poate sa fie si un proving de la streptococcinum ! eu as zice sa-l nu-i mai luati !
scarface- Admin
Catteea, scuze ca intervin, v-am lasat un mesaj si pe privat.
Multumesc pentru sfatul cu sapunul cu ganoderma.
Ma intereseaza care din cele doua sapunuri distribuite de Gano Excel v-a fost de folos in dermatita copilului, cel cu ganoderma si lapte de capra, sau cel cu ganoderma si aloe vera si papaya?
Am intrat pe site-ul recomandat de dvs si am gasit doua sapunuri, nu stiu la care din ele va refereati.
Astept cu interes recomandarea dvs.
Va multumesc.
Multumesc pentru sfatul cu sapunul cu ganoderma.
Ma intereseaza care din cele doua sapunuri distribuite de Gano Excel v-a fost de folos in dermatita copilului, cel cu ganoderma si lapte de capra, sau cel cu ganoderma si aloe vera si papaya?
Am intrat pe site-ul recomandat de dvs si am gasit doua sapunuri, nu stiu la care din ele va refereati.
Astept cu interes recomandarea dvs.
Va multumesc.
liviu_faget- Mesaje : 31
Merci Scarface! vreau sa spun ca de 2 zile nu am mai luat niciunul din cele doua remedii si deja ma simt mai bine. Cred ca ai dreptate! Acum nu stiu pe ce cale sa apuc....cu ce alte remedii sa ma vindec de piatra la fiere si de acest aslo mare...poate ma poti ajuta tu Scarface. Mersul in fiecare luna la homeopat e cam costisitor drept sa-ti spun, iar cand mergem platim toti 3 in parte consultatia, intelegi ce vreau sa-ti spun.
gingii inflamate
Eu am gingiile inflamate, iritate dar palide si nu sangereaza, se retrag de pe dinti si am inceput sa am dureri la lichidele reci din cauza dintilor dezgoliti. Cred ca e vorba de parodontopatie, sau inceput de parodontoza. Medicul la care am facut detartraj acum 2 luni, mi-a zis ca nu stie sa existe ceva care sa ma ajute cu adevarat. Asa ca am gasit pe net tratamentul naturist cu amestecul aspirina+bicarbonat+sare, l-am folosit si gingiile s-au iritat si mai rau. Acum nu mai folosesc decat pasta de dinti parodontax, apa de gura din plante MIRA si tinctura de propolis, vitamine si minerale(pentru ca mi-a cazut rau parul si nici asta nu se reface). Nu se vede nici o imbunatatire. Oare sa iau antibiotic sau un fungicid ? Ma poate ajuta cineva ?
Marcela Andrei- Mesaje : 2
Data de inscriere : 30/09/2013
Varsta : 62
Localizare : Bucuresti
Si eu am aceeasi problema Marcela se retrage gingia de pe un dinte ..eu nu ma pricep dar as vrea sa incerc produse homeopate daca imi poate recomanda cineva, multumesc .
Roxana_mihaela- Mesaje : 2
Data de inscriere : 03/11/2015
Varsta : 39
Localizare : Ploiesti
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Intrebari si raspunsuri categorizate dupa organele/partile afectate :: Afectiuni ale gurii si dintilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum