Torser, device`uri psihotronice sau de unde cerebrale
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alte terapii naturiste :: Alte forme de terapie
Pagina 1 din 1
Torser, device`uri psihotronice sau de unde cerebrale
cum de nu se discuta despre genul asta de "generatoare" ?!
am acasa Torserul, nu rezist cu el decat vreo 20 de minute(imi provoaca un somn masiv), dar mi`a marit imunitatea enorm !
despre plicurile lui ancu dinca am mai zis, am mai folosit niste stimulatoare de unde cerebrale de la diferite companii , am testat mai mult si nu prea m`au incantat
vreau sa aud oameni sau sa`mi explice cineva cum e cu deviceurile psihotronice, si mai ales daca au acasa asa ceva, ca modul de "folosire" imi este clar..
psihotronica stiu ca nu e tocmai o "metoda de vindecare" dar actioneaza amazin` pe subcons ... dar hai sa vorbim si despre zona asta oarescum !
cheers
am acasa Torserul, nu rezist cu el decat vreo 20 de minute(imi provoaca un somn masiv), dar mi`a marit imunitatea enorm !
despre plicurile lui ancu dinca am mai zis, am mai folosit niste stimulatoare de unde cerebrale de la diferite companii , am testat mai mult si nu prea m`au incantat
vreau sa aud oameni sau sa`mi explice cineva cum e cu deviceurile psihotronice, si mai ales daca au acasa asa ceva, ca modul de "folosire" imi este clar..
psihotronica stiu ca nu e tocmai o "metoda de vindecare" dar actioneaza amazin` pe subcons ... dar hai sa vorbim si despre zona asta oarescum !
cheers
CristianPsi- Mesaje : 265
Data de inscriere : 19/11/2010
Varsta : 44
Localizare : Constanta
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
Informatii despre TORSER gasiti pe www.torserul.ro
Informatii detaliate despre TORSER gasiti pe www.torserul.ro .
Puteti achizitiona dispozitivul online aici: www.magazine-online.ro/NEOTEK/
Puteti achizitiona dispozitivul online aici: www.magazine-online.ro/NEOTEK/
Neotek2007- Mesaje : 1
Data de inscriere : 31/03/2011
Subiecte similare
» Dovedit ştiinţific: banalul ibuprofen dă atacuri cerebrale
» KEFIR DE APA
» De unde vin evreii
» Laptele praf - un cocktail toxic cu efecte daunatoare
» Atentie unde calci
» KEFIR DE APA
» De unde vin evreii
» Laptele praf - un cocktail toxic cu efecte daunatoare
» Atentie unde calci
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alte terapii naturiste :: Alte forme de terapie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum