Nu vaccinurilor
3 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre medicamentele chimice, efecte adverse :: Despre vaccinuri si efectele lor adevarate
Pagina 1 din 1
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
Re: Nu vaccinurilor
ok , poti refuza vaccinarea copilului, dar in momentul in care ii faci un dosar pentru inscrierea in invatamant ,la toate nivelurile se cer si adeverintele cu vaccinuri. ce se intampla daca acestea nu ar fi atasate la dosar ? copilul nu mai este scolarizat ?
aveti copii ? nu i-ati vaccinat?sunt la scoala ? ce s-a intamplat daca nu ati atasat acea adeverinta?
intradevar multe adevaruri ne sunt ascunse cu buna stiinta .
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
Vaccinarea nu este obligatorie si poate fi refuzata in baza articolului 13 din Legea nr. 46 din 21 ianuarie 2003 privind drepturile pacientului. Deci nu exista o baza legala conform careia sa iti refuze cineva scolarizarea copilului pe acest motiv. Nu am vaccinat copilul si doctorul de familie a acceptat asta ca fiind un drept al meu, doar a scris ca refuzam vaccinarea in catastif ca sa justifice de ce nu a folosit vaccinul si atat.
andrei- Mesaje : 259
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 45
Localizare : Craiova
multumesc pentru informatie , nu stiam ca exista o astfel de lege .
loret72- Mesaje : 302
Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic
am o prietena
care este de varsta cu mine, deci 25 ani, a trecut prin liceu, facultate, master, cu fisa medicala asa cum este fara niciun fel de problema- ea s-a vaccinat in clasa 1, si a primit un vaccin stricat sau ma rog, nu stiu cauza, ideea este ca se umpluse de bube toata, si a declarat atunci ca e alergica si nu a mai facut absolut niciun vaccin niciodata. si nu a avut probleme la nicio forma de invatamant, le spunea ca e alergica si gata. deci se poate, nu stiam ca exista si legi care te apara, dar e romania, orice e posibil
corinaandra- Mesaje : 214
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Subiecte similare
» interesante parerile pro si contra vaccinurilor
» Suedia: Investigaţii după decesul unor bătrâni vaccinaţi împotriva gripei porcine
» Japonia a oprit temporar folosirea vaccinurilor dupa decesul mai multor copii
» Suedia: Investigaţii după decesul unor bătrâni vaccinaţi împotriva gripei porcine
» Japonia a oprit temporar folosirea vaccinurilor dupa decesul mai multor copii
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre medicamentele chimice, efecte adverse :: Despre vaccinuri si efectele lor adevarate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum