Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace

3 participanți

In jos

Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace Empty Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace

Mesaj  scarface Mier Oct 13, 2010 7:20 am

Medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace

Un nou medicament pentru tratarea obezităţii, (Meridia) care suprimă pofta de mâncare, a fost retras de pe piaţa farmaceutică. Administraţia de Control a Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite (FDA) a decis vineri intezicerea comercializării medicamentului Meridia din cauza riscurilor prea mari pentru inimă la care se supun persoanelor aflate sub tratament cu acest produs. Temerile privind efectele adverse periculoase ale medicamentului de slăbit Meridia au existat chiar şi înainte ca acest produs să primească aprobarea pentru comercializare. Potrivit statisticilor, aproape 100.000 de americani consumă acest medicament.

Mai mult la sursa :
http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/diete/medicament-de-slabit-retras-de-pe-piata-din-cauza-riscurilor-cardiace-202031.html
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace Empty la fel si alli

Mesaj  corinaandra Mier Oct 13, 2010 8:55 am

mai e un medicament la care se tot face reclama, si anume Alli, care are efecte secundare oribile, nu neaparat fatale, dar am auzit de cazuri in care luni de zile dupa ce consumase acest medicament persoana nu si-a putut controla tranzitul intestinal- si va dati seama la ce neplaceri se paote ajunge. si nu e caz singular, o simpla cautare pe google va va duce la zeci si zeci de forumuri cu persoane care au avut de suferit de pe urma lui

corinaandra

Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 39
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace Empty Re: Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace

Mesaj  alexiaiuli Mier Oct 13, 2010 10:43 pm

O ruda de-a mea a facut cancer gastric si a decedat anul trecut dupa ce a consumat cativa ani astfel de pastile de slabit.Avea doar 36 ani.Pacat.Mie imi place de mine asa cum m-a lasat Dumnezeu.Daca as vrea sa slabesc as alege sport si dieta.Am vazut recent un documentar pe Discovery despre mafia medicamentelor din China si Brazilia.Pastilele astea de slabit sunt colorate cu vopsele cu care se dau marcajele rutiere.Sunt facute in conditii jalnice,insalubre este putin spus.Se fac in niste prese manuale si singurul scop este sa semene cu o pilula mai cunoscuta ca sa poata fi vanduta.
Oricum la capitolul medicamente din afara nimeni nu mai verifica niciun prospect si sub un ambalaj frumos colorat se vand aiureli.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace Empty Re: Meridia - medicament de slăbit, retras de pe piaţă din cauza riscurilor cardiace

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum