Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Extraterestrii si ozn-urile

3 participanți

In jos

Extraterestrii si ozn-urile Empty Extraterestrii si ozn-urile

Mesaj  scarface Mier Oct 13, 2010 1:18 am

Multa vreme am crezut si eu in prezenta extraterestriilor pe pamant.
Dupa atatea programare cu filme si carti pe aceste teme este foarte greu sa nu dai crezare acestor
lucruri destul de logice, mai ales tinand cont de miile de marturii, filme si poze
si mai ales de faptul ca guvernele ascund aceste lucruri sau cel putin se fac ca le ascund.

Cel putin pare foarte logic pt. orice "liber cugetator" ca sa nu fim singura planeta locuita in univers
si daca mai exista oameni si altundeva, de ce sa nu poate calatorii asa cum calatorim noi ?

Din fericire lucrurile nu stau deloc asa iar logica aceasta ne-a fost
bagata pe gat de masina de propaganda a Hollywood-ului si de manipulatorii
din culise care ne-au pacalit cu multe alte chestii ca de ex. aterizarea
pe luna sau pe marte.

Pe vremea aceea nu stiam ca nici un om nu-si poate parasi planeta unde locuieste
caci asa a fost randuit de Dumnezeu, nici ca aterizarea pe luna cat si toate misiunile
spatiale sunt niste minciuni gogonate si metode de a incasa miliarde de dolari.

In loc de sonde de miliarde de dolari care chipurile cerceteaza planetele,
cometele si sistemul solar se trimit rachete goale sau cu sateliti militari si miliardele
incasate din buget se folosesc cu alte scopuri.

Planetele sunt toate locuite (vezi cartile lui Jakob Lorber), de oameni ca noi insa oameni
care traiesc cu Dumnzeu, care au o frica mare de a se impotrivii legilor lui Dumnezeu si ii respecta
randuiala. Pe langa faptul ca nici un om de pe orice planeta nu doreste sa "cucereasca" alte planete,
cele mai multe civilizatii nici nu dispun si nici nu doresc sa dispuna de technologii cu care
sa poata parasi planeta lor caci ei traiesc cu mare frica de Dumnezeu si conform randuielilor Lui.

Nici o fiinta, indiferent unde traieste, nu se poate indeparta fizic prea mult de planeta sa fara sa moara.
Chiar daca ar supravietui acestui lucru nici un extraterestru care ar veni aici nu ar putea vreodata sa vada sau sa auda ceva,
si cu atat mai putin sa se hraneasca cu ceva de la noi. Nici apa nu este la fel.
Acest lucru se datoreaza faptului ca toate organele acelui om au fost create pt. viata si atmosfera de pe aceea
planeta si fiecare planeta este unica si contine cu totul alt aer si substante decat o alta planeta.

Deci nu putem respira aerul de pe Marte sau Jupiter, chiar daca acolo traiesc oameni si nici
cei de acolo nu pot respira aerul nostru. La fel si cu vazutul, mancatul.

Insa oamenii care traiesc in corp material altudneva ne pot vizita cu duhul, fara sa fie nevoie sa ne viziteze trupesc,
in caz ca doresc acest lucru si Dumnezeu le ingaduie. Insa acei oameni s-ar imbolnavi de inima
rea ca sa vada cat de rai si prosti suntem noi aici pe pamantul asta stapanit intre timp de Satana
si de slujitoruii lui, asa ca o astfel de vizita ar fi mai degraba o dauna pt. acei oameni sa vada ce este pe la noi.
Similar cu vizita unui calugar nevinovat si credincios intr-o inchisoare plina cu bestii sau in iad.

In plus Dumnezeu a creeat numai forma de om pe care o cunoastem, si care este identica pe toate planetele, atat
pt. oameni cat si pt. ingeri.
Variaza numai marimea, culorile, frumusetea, etc. asa cum difera la noi rasele.
Ceva de genul omuletii verzi cu ochii mari si fara nas asa cum sunt in filmele Hollywood Dumnezeu nu a creeat si nici nu va creea vreodata.

Acum, sunt totusi multi oameni care cred in prezenta extraterestrilor pe pamant si unii chiar vad sau fotografiaza
"OZN"-uri. Am intalnit si eu catva, care au vazut ceva, dar erau dusi cu pluta acei oameni si nu e de mirare
ca vezi in ce crezi. Deci cine zice ca a vazut vreun extraterestru pe aici este demn de plans.

Care este explicatia totusi la aceste aparitii ale OZN-urilor ?

Explicatia este foarte simpla, dar sunt mai multe posibilitati:
1. exista "OZN"-uri construite de militari, projecte secrete. Insa dupa cate stiu sunt inca f. primitive si nu pot zbura prea bine
2. exista tehnlogie secreta pt. holograme 3D in aer, dar si pt. holograme si vedenii direct in creier folosind anumite unde.
Exista sute de patente pet. aceste lucruri si se poate proiecta tot felul de iluzii vizuale si auditive de prostit omenirea.
3. cel mai des aceste OZN-uri insa sunt iluzii, sau mai bine zis, aparitii facute de demoni eterici din asa-zisul iad.

Am gasit azi un pasaj pe un blog despre cateva aparitii demonice in forma de OZN pe care le-a trait Arsenie Boca.
Redau mai jos pasajul.

Stiu ca exista multi oameni crestini, inteligenti si deschisi care cred in prezenta extraterestrilor
pe pamant dar acest lucru este o pacaleala satanica programata decenii intregi - din copilarie - in
mintea noastra. Ar fi bine sa ne scapam de ea, caci orice minciuna ne poate duce in directii gresite.

Scarface
----------------------------------------------------------------------------------

Scris de Eufrosin pe http://eufrosin.wordpress.com/:

“Multe minuni din Biblie pot fi explicate prin concepte ce acum par science-fiction. Dar unele puteau sa fie facute si cu puterea sufletului, dar si in alte moduri mai simple decat a ajunge la stadiul de sfant.”

Stiinta si tehnologia rezultanta, au ajuns astazi la stadiul la care pot sa imite unele lucruri pe care Dumnezeu chiar le-a facut. De exemplu, cu tehnologia de astazi, poti creea globuri de plasma, holograme 3-D pe cer, poti face oamenii sa auda lucruri pe care numai tu le vrei auzite, ba chiar poti levita soricei in laboratoare aflate aici, pe pamant. Asta nu inseamna insa ca niste fiinte extraterestre (asumand ca nu vorbim despre diavoli), despre a caror existenta avem numai supozitii si zero dovezi, au facut-o in trecut. Explicatia ortodoxa a extrateristrilor nu este comoda, ci este singura care chiar are sens.

Se spune ca orice pas in cunoastere, trebuie insotit de trei pasi in moralitate. Altfel, exista pericolul sa ne trezim punandu-ne conostintele in slujba vrajmasului omenirii, cel care a vrut si n-a putut sa-l piarda pe Hristos.

“Extraterestri in vizita la Parintele Cleopa

”Eram într-o noapte la ora unu în bordei. Făcusem Miezonoptica si eram pe la sfârsitul Utreniei, când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am iesit să văd ce se aude, dar când am deschis usa la bordei am văzut afară o lumină mare si în lumină, o masină de alamă cu multe roti.

Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi si pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: ”Ce cauti aici?” Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Părinti. Că dacă ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbură de brad în bordei. Si când am văzut asa, am intrat repede înăuntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în brate si numai atât am zis: ”Doamne Iisuse, nu mă lăsa!”

Să vezi tu atunci rugăciune când este dracul la usă! Si când m-am uitat din nou afară, l-am văzut cum se dădea înapoi alungat de puterea lui Hristos. Lângă bordei era o râpă mare unde a căzut acel duh necurat. Dar cum a căzut? Când a ajuns la râpă, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masină si pe urmă a căzut si s-a făcut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile până a doua zi la ora unu”.

Tot un soi de “extratereştrii”

Părintele Cleopa se nevoia mult în bordeiul său din pământ, rugându-se ziua si noaptea. Pentru aceea si diavolii îi făceau multe ispite si-l înspăimântau, fie treaz, fie prin somn si prin năluciri de tot felul, precum spunea mai târziu ucenicilor săi:

”Odată, pe la miezul noptii, citeam pravila, fiind la Acatistul Acoperământului Maicii Domnului. Deodată a început un duruit puternic. Măi, zic eu, este cutremur mare! Când am deschis oleacă usa, am văzut o roată cât brazii de mare si niste arapi împrejurul ei, cu furci de foc. Si a zis unul: ”Acesta-i staretul Sihăstriei! Băgati-l în roată!” Si imediat m-am trezit pe roată deasupra. Roata se învârtea si ei stăteau gata cu furcile, ca să cad de pe roată în furcile lor.

Dar eu aveam la mine Acatistierul si am zis: ”Dati-vă la o parte, că am acte de la Maica Domnului!” Atunci n-am mai văzut nici roată, nici nimic. Si m-am trezit în bordei”.
Puterea sufletului e reala – depinde numai pe cine slujeste sufletul. Pe Dumnezeu, sau pe diavol ?"
--------------------------------------------------
Linkuri:
http://bisericasecreta.wordpress.com/2009/02/26/proiectul-nasa-“blue-beam”-simularea-holografica-a-venirii-“salvatorului”-noii-ordini-mondiale/

https://sanatate.catsboard.com/arta-filme-cultura-lucruri-intersante-f117/marea-pacaleala-cu-aterizarea-omului-pe-luna-film-subtitrat-t1137.htm?highlight=luna

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Extraterestrii si ozn-urile Empty Re: Extraterestrii si ozn-urile

Mesaj  DanC Vin Dec 28, 2012 4:26 am

Care ar fi explicatia ruinelor Puma Punku?Pun intrebarea aici pt ca se spune ca extraterestrii le-au construit.Acuma ce spune unul si altul nu conteaza,uitati-va la ruine in sine:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KDFjHKx6CCI#!
DanC
DanC

Data de inscriere : 16/05/2011
Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj  raluca Vin Dec 28, 2012 10:24 am

Mama, fa cunostinta, el este prietenul meu. Nu bea, nu fumeaza, nu injura!
-Si nu te plictisesti cu el, draga mamei? Very Happy

raluca

Data de inscriere : 15/04/2010

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum