Sfere luminoase sau globi luminosi
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Arta, filme, cultura, lucruri intersante
Pagina 1 din 1
Sfere luminoase sau globi luminosi
Desi este un subiect destul de controversat cel legat de sferele luminoase care apar tot mai des in fotografiile facute de diverse persoane din intreaga lume, eu sustin ideea celor care afirma ca acele sfere luminoase sunt de fapt entitati luminoase, spirite.
Acu vreo 8 zile am avut si eu ocazia sa surprind cu aparatul foto cateva sfere luminoase, si va spun ca am fost foarte incantata cand le-am descoperit
ps: Au aparut doar in aceasta poza desi s-au facut mai multe poze acelei biserici:
Va doresc o zi binecuvantata!
Acu vreo 8 zile am avut si eu ocazia sa surprind cu aparatul foto cateva sfere luminoase, si va spun ca am fost foarte incantata cand le-am descoperit
ps: Au aparut doar in aceasta poza desi s-au facut mai multe poze acelei biserici:
Va doresc o zi binecuvantata!
deditel- Mesaje : 115
Data de inscriere : 20/01/2013
Re: Sfere luminoase sau globi luminosi
sunt duhuri, spirite de la oameni ce au trait odata pe acest pamant.
scarface- Admin
Data de inscriere : 19/11/2009
fa intr-o discoteca sau biserica poze si o sa poti fotografia sute, cam pe acolo se inghesuie mai mult.
scarface- Admin
nu sunt prea "luminoase" aceste spiritite, ci foarte intunecate, de aceea isi si pierd timpul pe aici in sferele pamantesti. Nimic de invidiat deci, ci deva de fugit
Ele se afla de fapt pentru ele in iadul Nr 2.
Iadul nr 1 fiind sub pamant si ceva mai rau si iadul nr. 1 cam pe unde umbla norii intunecati.
Greu de crezut, dar adevarat.
Ele se afla de fapt pentru ele in iadul Nr 2.
Iadul nr 1 fiind sub pamant si ceva mai rau si iadul nr. 1 cam pe unde umbla norii intunecati.
Greu de crezut, dar adevarat.
scarface- Admin
Nu stiu daca neaparat sunt toate intunecoase sau rele ...si spun asta pentru ca multe s-au fotografiat in locuri cu o incarcatura energetica foarte buna, cum este de exemplu langa mormantul parintelui Arsenie Boca, la Prislop...pun doua fotografii luate de pe net,de la Prislop
...eu cred ca in dimensiunea aceasta invizibila sunt si spirite bune si rele, si probabil interactionam cateodata cu ele ,in functie de frecventa sau vibratia pe care ne aflam...daca suntem pe o vibratie mai joasa cu cele intunecate, iar daca ne aflam pe o vibratie mai inalta cu cele bune...de ce nu ar fi posibil asa ceva ...chiar si ingerasii interactioneaza cu noi, mai ales atunci cand trebuie sa aiba grija de noi, sa ne fereasca de fel si fel ....din ce am mai citit chiar si gandurile noastre , fiind energie pot sa prinda forme sferice....deci e posibil ca multe din sfere sa fie chiar forme-gand...
...eu cred ca in dimensiunea aceasta invizibila sunt si spirite bune si rele, si probabil interactionam cateodata cu ele ,in functie de frecventa sau vibratia pe care ne aflam...daca suntem pe o vibratie mai joasa cu cele intunecate, iar daca ne aflam pe o vibratie mai inalta cu cele bune...de ce nu ar fi posibil asa ceva ...chiar si ingerasii interactioneaza cu noi, mai ales atunci cand trebuie sa aiba grija de noi, sa ne fereasca de fel si fel ....din ce am mai citit chiar si gandurile noastre , fiind energie pot sa prinda forme sferice....deci e posibil ca multe din sfere sa fie chiar forme-gand...
deditel- Mesaje : 115
Data de inscriere : 20/01/2013
la Prislop e plin de duhuri caci e plin si de oameni si duhurile vin si ele acolo unde sunt multi oameni... si deci e normal sa fie mai multi acolo, mai ales ca fiind atat de necajiti si nefericiti spera si ei, ca si oamenii care se duc acolo sa primeasca ceva care sa-i scoata din starea nefericita in care sunt.
Nu sunt neaparat spirite rele, sunt spirite intunecate si care nu stiu pe unde sa o mai apuce caci prezenta lor acolo deja arata ca
nu au parasit sfera pamanteasca
Nu sunt neaparat spirite rele, sunt spirite intunecate si care nu stiu pe unde sa o mai apuce caci prezenta lor acolo deja arata ca
nu au parasit sfera pamanteasca
scarface- Admin
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Loc de posturi private si discutii in afara topicului :: Arta, filme, cultura, lucruri intersante
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|