Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Avioane cu technica de invizibilitate

In jos

Avioane cu technica de invizibilitate   Empty Avioane cu technica de invizibilitate

Mesaj  scarface Vin Noi 18, 2011 4:50 pm

Am vazut si eu de cateva ori inclusiv niste mingiute teleghidate care zboara autonom prin ceruri. Mingiutele le-am vazutd e foarte multe ori, zboara incet dar uneroi dispar brusc. In youtube sunt cu numele de "orbs"

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Avioane cu technica de invizibilitate   Empty Re: Avioane cu technica de invizibilitate

Mesaj  scarface Vin Noi 18, 2011 4:58 pm

Soltat american cu uniforma anti-vizibila prins pe video in Irak. Exista intradevar technica pt. asa ceva.
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Avioane cu technica de invizibilitate   Empty Japonezii au facut si ei technologie de invizibilitate

Mesaj  scarface Vin Noi 18, 2011 5:01 pm

Un fizician japinez explica cum functioneaza invizibiltatea, undele de lumina pot inconjura un obicect intalindu-se in spatele obiectului, similar cu aerul care se duce in jurul unuei aripi de avion.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Noi 18, 2011 5:27 pm, editata de 3 ori
scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Avioane cu technica de invizibilitate   Empty Nor cu o chestie ciudata deasupra (Haarp ?)

Mesaj  scarface Vin Noi 18, 2011 5:05 pm

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Avioane cu technica de invizibilitate   Empty Re: Avioane cu technica de invizibilitate

Mesaj  scarface Vin Noi 18, 2011 5:06 pm

scarface
scarface
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum