Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

REFUZUL GUVERNARII DE A PREGATI UN PLAN ANTI-CRIZA

2 participanți

In jos

REFUZUL GUVERNARII DE A PREGATI UN PLAN ANTI-CRIZA Empty REFUZUL GUVERNARII DE A PREGATI UN PLAN ANTI-CRIZA

Mesaj  scarface Lun Oct 04, 2010 1:39 am

scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

REFUZUL GUVERNARII DE A PREGATI UN PLAN ANTI-CRIZA Empty Re: REFUZUL GUVERNARII DE A PREGATI UN PLAN ANTI-CRIZA

Mesaj  loret72 Lun Oct 04, 2010 8:06 am

hm, si cum spuneai ca Basescu este sansa romaniei de a face ceva bun pentru tara. acum dupa cativa ani de stat la carma tarii , mai ai aceasi parere despre Basescu?
de fapt de acolo de unde esti poate ti se pare totul mai roz decat noua celor de aici !
loret72
loret72

Data de inscriere : 07/06/2010
Varsta : 52
Localizare : intr-un oras mic

Sus In jos

REFUZUL GUVERNARII DE A PREGATI UN PLAN ANTI-CRIZA Empty Re: REFUZUL GUVERNARII DE A PREGATI UN PLAN ANTI-CRIZA

Mesaj  scarface Lun Oct 04, 2010 9:21 am

Cine a spus ca Basescu va salva tara ? Eu nu.
Basescu e un mic pin, o marioneta, rotile sunt invartie de altii, de banci, de industrie, de rusi, americani, agentii secrete.
Nu ai cum sa te pui cu rotile alea si nici nu ai ce sa salvezi. Caci pe urma a doua zi esti mort sau dat afara, daca nu le joci jocul la cei care trag de sfori.
Eu am spus doar ca Basescu e raul mai bun dintre 2 rele posibile.
Nu numai Romania se va duce de rapa, ci toate tarile caci aici este vorba de ceva mondial, asa cum reiese si din articol.
Insa romanii stiu sa traiasca si cu putin si simplu. Va fi un avantaj pt. vremurile ce vin.
Ne vom intoarce candva la vremurile din 1800...fara curent si industrie.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum