Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

durere post fracura maleola peroniera cu deplasare de os

2 participanți

In jos

durere post fracura maleola peroniera cu deplasare de os Empty durere post fracura maleola peroniera cu deplasare de os

Mesaj  smurd06 Dum Ian 20, 2013 6:51 am

ptr. d-ul Scarface.

Buna ziua,

In ziua de 13 decembrie 2012, am alunecat si m-am pricopsit cu o fractura de maleola peroniera dr. cu deplasare de os. Mi-au imobilizat piciorul in aparat gipsat timp de 30 zile si am facut injectabil clexane de o,4.Pe gamba am varice proeminente dar si profunde care se ridica pe partea posteroara a coapsei. Dupa suprimarea lui, am ramas cu durere , o usoara atrofiere musculara si numeroase hematoame urmare a vaselor de sange care s-au spart. Am urmat kinetoterapie dar durerile nu dispar si nici nu pot folosi pe deplin piciorul pt. a calca in el. Parca ceva ma tine. Ce tratament homeopat imi recomandati in primul rand pt. varice si pt durere . Va multumesc anticipat.

smurd06

Data de inscriere : 19/01/2013

Sus In jos

durere post fracura maleola peroniera cu deplasare de os Empty Re: durere post fracura maleola peroniera cu deplasare de os

Mesaj  scarface Dum Ian 20, 2013 7:04 am

In datele de 13 se intampla multe necazuri...deci atentie pe viitor (Titanicul, Costa concordia si inca vreo 20 de nave mari s-au scufundat pe 13...)

Am vazut ca si scris altundeva ca ai contactat o boala grava acum catva ani.
Despre ce boala e vorba ? Poate influenta in mod negativ vindecarea.
De recomandat nu-ti pot recomanda nimic, insa ca informatie homeopatica remediu de hematoame este Arnica CH9, CH15 sau CH30 (in functie de numar de 3-6 ori pe zi cate o granula (se suge) sau o gura din apa programata cu eticheta sau in care s-a dizolvat o granula )

Fracturile care apar pe fizic arata o fractura emotionala (de exemplu vreis a te despartid e cineva sau sa termini cu ceva) care s-a petrecut inainte de a aparea fractura in sine, nimic nu este intamplator.
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum