Filtre pentru o apa potabila nepoluata de metale grele
2 participanți
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
Filtre pentru o apa potabila nepoluata de metale grele
Buna ziua,
Deschid acest subiect deoarece ma preocupa de cateva luni ce pot face pentru a bea o apa cat mai curata. Locuiesc intr-un oras de pe malul Dunarii. De cand a avut loc accidentul din Ungaria cu devarsarea de metale grele in Dunare ma tot intreb ce solutie sa gasesc. Pana acum am folosit pentru baut si gatit apa plata sau adusa din alte judete dar nu sunt sigura ca este o solutie buna pentru o perioada de timp lunga.
Intrebarea mea ar fi daca exista filtre de apa cu adevarat bune, pe care le putem folosi intr-un apartament. Am citit de filtrele cu osmoza inversa dar nu m-au convins.
Multumesc celor care imi vor raspunde.
Deschid acest subiect deoarece ma preocupa de cateva luni ce pot face pentru a bea o apa cat mai curata. Locuiesc intr-un oras de pe malul Dunarii. De cand a avut loc accidentul din Ungaria cu devarsarea de metale grele in Dunare ma tot intreb ce solutie sa gasesc. Pana acum am folosit pentru baut si gatit apa plata sau adusa din alte judete dar nu sunt sigura ca este o solutie buna pentru o perioada de timp lunga.
Intrebarea mea ar fi daca exista filtre de apa cu adevarat bune, pe care le putem folosi intr-un apartament. Am citit de filtrele cu osmoza inversa dar nu m-au convins.
Multumesc celor care imi vor raspunde.
vali- Mesaje : 2
Data de inscriere : 17/03/2011
filtre recomandate
Ma intereseaza si pe mine foarte mult acest subiect. As vrea sa montez filtre pentru apa de la robinet, dar nu stiu care ar fi cele mai indicate, mai bune. Ceva sugestii?
lucky777- Mesaje : 4
Data de inscriere : 08/09/2011
Varsta : 51
Subiecte similare
» Provizii pentru vremuri grele - a cam venit timpul
» Fluorul din apa potabila si pasta de dinti
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» Detoxifierea de mercur si alte metale toxice cu DMSA
» Video este pentru toti romanii de pretutindeni! Insa ce va urma va fi groaznica pentru Europeni
» Fluorul din apa potabila si pasta de dinti
» pentru Scarface- rog remediu homeopat pentru conjunctivita bebe 7 luni
» Detoxifierea de mercur si alte metale toxice cu DMSA
» Video este pentru toti romanii de pretutindeni! Insa ce va urma va fi groaznica pentru Europeni
Forum de discutii pe teme de sanatate :: Informatii despre alimentatie si mod de trai sanatos :: Despre modul de trai si factori care influenteaza santatea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum