Forum de discutii pe teme de sanatate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Betacarotenul

3 participanți

In jos

Betacarotenul Empty Betacarotenul

Mesaj  alexiaiuli Sam Dec 11, 2010 6:49 am

Citeam cateva articole pe net unde se spune ca betacarotenul este contraindicat fumatorilor pentru ca, combinate(fumatul+ betacarotenul) ar duce la cancer pulmonar.In timp ce unii spun ca numai betacarotenul ca si supliment alimentar este periculos adica cel artificial,altii sustin ca si banalii morcovi si uleiul de catina ar fi periculos.Scarface, care este adevarul?Eu cu cat citesc mai mult pe tema asta cu atat ma incurc mai tare.
alexiaiuli
alexiaiuli

Data de inscriere : 08/06/2010
Varsta : 47
Localizare : http://bio-vital.blogspot.com/

Sus In jos

Betacarotenul Empty Re: Betacarotenul

Mesaj  scarface Lun Dec 13, 2010 5:42 am

Betacarotenul, ca si restul de "vitamine" sunt pacalelile industriei farmaceutice si trebui evitate toate.

Cateva reguli de a recunoaste singur adevarul

Regula 1: 99,9% din ce am fost invatati are la baza o minciuna intentionata.
Regula 2: in natura nu exista niciodata vitamine izolate
Regula 3: daca faci totul pe dos decat stiu doctorii cu privire la vitamine si medicamente ai sansa de 99,9% ca sa faci totul corect
Regula 4: nu exista nici o vitamina sitnetica care sa fie identica cu cea naturala si majoritatea sunt de fap cai trioani pentru a intoxica corpul cu substante nocive sau de a bloca absortia vitaminelor naturale. Daca sti ce este important pentru organism
poti actiona de asa natura nu numai ca sa-l vindeci si ci ca sa distrugi organismul.
Industria farmaceutica si cei care ne invata tot felul de prostii nu vor sa ne vindece.
Regula 5: la cate vitamine ia lumea si se pun in sucuri, nu ar mai exista un bolnav daca ar fi adevarat ce ni se spune.

Ultima editare efectuata de catre scarface in Vin Dec 17, 2010 3:13 pm, editata de 1 ori
scarface
scarface
Admin

Data de inscriere : 19/11/2009

Sus In jos

Mesaj  catteea Vin Dec 17, 2010 11:25 am

Mare dreptate ai Scarface! Ieri m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca doctorii din spitale si nu numai pun saracutilor copii mai multe diagnostice ca sa le creasca punctajul si la sfarsitul lunii sa le vina mai multi bani drept leafa. Ii intoxica cu tot felul de pastile si siropuri ca nici asistentele nu mai stiu ce sa le administreze. Sunt niste nenorociti! N-au nici macar putin frica de Dumnezeu.

catteea

Data de inscriere : 28/10/2010
Varsta : 40
Localizare : Bacau

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum