Fructele de ienupar - un remediu simplu si puternic

In jos

Fructele de ienupar - un remediu simplu si puternic

Mesaj  scarface la data de Lun Noi 23, 2009 2:32 am

Despre efectele vindecatoare ale unei plante puternice : fructele de ienupar
http://www.formula-as.ro/2009/852/medicina-naturii-44/fructele-de-ienupar-10644

Fructele de ienupar sunt descrise de Jakob Lorber ca avand o putere mare de vindecare.
Insorite si uscate pe o panza violeta cateva boabe de ienupar au putere mare de vindecare si sunt in stare sa vindece
si boli infectioase puternice. Ca ceai sau mestecate sunt un remediu ideal pt. infectii si anumite afectiuni renale.

"Boabe de ienupar. Un leac impotriva la boli contagioase, colera, ciuma şi tuberculoza
dine cartea "Puterea de vindecare a luminii soarelui" primita de sus de Jakob Lorber

Iisus: “Adunaţi fructele proaspete de ienupar atunci când acestea încep să devină albastre şi îndepartaţi acele de pe ele. Luaţi o pânza albastră pe care o întindeţi cel mai bine pe o masa de lemn veche la soare, într-un loc uscat. Pe aceasta pânză împrăştiaţi fructele de ienupar aşa încât să nu se acopere una pe alta. Dacă soarele nu mai este aşa de puternic (ca e toamnă) atunci se poate întări puterea lui prin punerea unui paravan alb lânga masă, ceea ce se poate realiza cu ajutorul la o pânză alba de in. Seara se prinde pânza de in albastră de cele patru colţuri şi se pune împreuna cu fructele într-un borcan mare de sticla ( mare, de murături) în care au loc toate. Borcanul se astupă cât se poate de bine în timpul nopţii (ca să nu între aer deloc). Ienuparul se expune la soare până ce s-a făcut ca piperul, cu pielea rânceda (adunată). După asta fructele pot fi pastrate în acelaşi borcan, dar fără pânza de in şi care trebuie să fie închis bine de tot (ca să nu între aer) şi păstrat la un loc uscat (şi rece). Aceste fructe se pot pastra aşa ani întregi. Când bate vreo molimă să se mănânce dimineaţa 3-7 de astfel de fructe şi să se ia una care se face praf şi cu care se afumă camera şi hainele cu care se iese afară – şi oricât de rea ar fi molima aceasta, ea nu îl va atinge de loc pe acela care foloseşte acest leac după îndrumarile date, cu credinta şi încredere în Mine, atunci când el ţine dieta şi nu se dă la Venus (adică nu are contact sexual, care slăbeste organismul) şi nu face excese alimentare.

Astfel de fructe se pot pune într-o ceaşcă cu apă de izvor şi fierte la un foc moderat. Băut, acest ceai îl va vindeca chiar şi pe cineva care este bolnav de coleră.

Fierte în vin acest remediu vindecă şi ciuma, dacă aceasta molimă nu a ajuns în stadiul final. Astfel de ceai din ienupar vindecă şi odemele (adunare de apă în ţesuturi) ca nici un altfel de leac, însă în acest caz este mai bun făcut cu apă decât cu vin (adică ceai)”

Folositi ienuparul ca ceai de si mestecat direct contra gripei si racelilor, contra infectiilor.
Impreuna cu usturoiul crud sau remediul homeopat Camphora CH7 sau CH9 luat inca de la inceputul bolii acesta sunt mijloace simple de a opri gripa sau racaeala sau de a o vindeca.
avatar
scarface
Admin

Mesaje : 6746
Data de inscriere : 19/11/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum