Cardul de sanatate

In jos

Cardul de sanatate

Mesaj  CK la data de Lun Noi 22, 2010 8:46 am

Forul Ortodox Român a participat, joi 18.10.2010, la dezbaterea organizată de Ministerul Sănătăţii în jurul proiectului de ordonanţă de urgenţă prin care se doreşte introducerea cardului de sănătate cu cip. Printre multele controverse legate de proiectul legislativ a ieşit la iveală un lucru şocant, făcut public de reprezentantul Asociaţiei pentru Tehnologie şi Internet, Bogdan Manolea, spre stupoarea autorităţilor prezente la dezbatere. Anume că, deşi proiectul legislativ însăilat de autorităţi este în stadiul, chipurile, de a fi supus dezbaterii publice, Imprimeria Naţională a organizat deja licitaţia prin care a acordat fonduri publice unui furnizor de semiconductori de tip cip cu contact pentru smart carduri folosite pentru cardurile de sănătate! Suma contractului este de aproape 35 milioane EUR (cu TVA).

Mai mult decât atât, anunţul pentru organizarea licitaţiei a fost făcut public ÎNAINTE ca Ministerul Sănătăţii să facă publică nota de fundamentare a OUG privitoare la introducerea cardurilor de sănătate, fapt ce denotă graba şi dispreţul faţă de dialogul cu cetăţenii, care este doar simulat, deciziile fiind deja luate.

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2010/11/18/ministerul-sanatatii-promite-alternativa-la-cardul-de-sanatate-electronic/

CK

Mesaje : 225
Data de inscriere : 19/11/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Cerere de refuzare a cardului de sanatate

Mesaj  corix la data de Mar Oct 21, 2014 5:03 am


corix

Mesaje : 570
Data de inscriere : 24/05/2012
Varsta : 49
Localizare : craiova

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum